![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Görünün o ki bu haber gerçek artık.. Ocak'a kadar mı yoksa sezon sonuna kadar mı, neden kombine satışlarının ertesinde oldu bu iş, neden tabata haberlerinin çıkmasının hemen sabahında, neden şampiyonlar ligi kuralarının olduğu gün gibi soruları beraberce düşündüğümde vardığım senaryo şu: Bu iş pek tabi ki 3 gün önce kombine satışları bitmeden de bitirilebilirdi. Yönetimin bunu sonraya atmalarını kombine satışında hedeflenen minumum satış rakamını yakalayıp daha fazlasını satmak istememelerine bağlıyorum. Çünkü şampiyonlar liginde ve ligde oynayacağımız önemli maçlarda yüksek bilet ücretiyle kombine satışından çok daha fazla hasılat geliri elde etmeyi amaçlamış olabilirler.. Örnek geçen sezonun son haftaları... Ocak'a yada sezon sonuna kadar dondurma gibi farklı haberleri ise Tabata'nın transfer haberleriyle beraber değerlendirince şu kanıya varıyorum.. Anteple gizli bir anlaşma yapımış olabilir.. Eğer biz Tabata'yı alırsak ve başarılı da olursa belki delagdo'yu sezon ortasında antepe verme(kiralama) gibi bir opsiyon düşünülmüş olabilir.. Bunların hepsinin netleşmesi de bence akşamki ŞL kura çekinmine bağlı.. Eğer iyi bir kura çekersek bence başka bir transfer arayışına girip avrupayı hedefleyeceğiz. Yok eğer zor bi kura çekersek Tabata'yı alıp lige önem verip biraz önce bahsettiğim opsiyonu devreye sokacağız.. Tabi bunlar tamamen benim ürettiğim bir senaryo.. Bunların hiçbirini de düşünmemiş ve planlanmamış bir hareket de olabilir.. Bakacağız, göreceğiz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Abicim madem böyle çok biliyorsunuz bu işi vırvır edeceğinize çıkın aday olun Allah aşkına . size çok kolay geliyo bu işler . Manager oyununda bile o kadar kolay değil transfer yapmak . Başkan tek başına koşturuyo herşeye ekibinde bir tane ona yardım edecek iş bilen adam yok haliyle başkan da tek başına ancak bu kadar yapabiliyor . herşeye aşırı negatifsiniz yani başkan ronaldinho yu getirse ona bile mırınkırın edecekmişsiniz gibi havanız var abi , yapmayın allah aşkına biraz iyi düşünelim ki iyi olsun herşey ayrıca nihat ve ferrari hakkında dediklerinize katılmıyorum . Konu _Blackseagless_ tarafından (27-08-2009 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adamlar dondurmasa yönetim başarısızlığı dondursa yönetim başarısızlığı ağzıyla kuş tutsa başarısız
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
tamam deldagıonun sözleşmesi donduruldu yerine biri alındı ee ne olacak sezon sonunda yine aynısı olacak vereceğiz birinin tüm alacaklarını göndermeye çalışacağız. Benim değinmek istediğim nokta buydu. Böyle günü kurtarma adına son anda yapılan büyük şeyler bize genelde zarar verdi. Geçici değil kalıcı çözümler bulunmalıydı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | harbiden yaa vaart ı alsak ne kadar güzel olur yaa ama bnce tabatayı alıcaz gibime geliyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Beşiktaş gibi bir kulüp istese anında dondurabilir bu sözleşmeyi. Bu güne kalması mantıklı bence. Derbi maçlarda da nasıl kar edildiği aşikar. Neyse, bizim için önemli olan parasal kısım değil. Bekleyip göreceğiz kimi alacak başkan.. Bugünkü kura çekimi de çok önemli tabii.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |