![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Banned olmak istemiyorum. Fakat; - İbrahim Kızıl'ın,Demirören'in yakın arkadaşı olduğu açık.Acaba diyorum,karanlık işler mi var? Abartıyor gibi gözüküyor olabilirim ama içimde kuşku giderek artıyor.Lanet olsun...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
aynısını bende düşünüyorum...yine kendi cebinden vermiş galiba kendine borçlandırıyor klübü...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | aslinda fena bir oyuncu deyil ama 8 milyon yaaa cok para.. koy üstüne 3-5 daha iki kati iyisini alirsin.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Tabata'ya 8 milyon euro Ismail Köybasi'na 6.5 milyon euro..birde üstüne Serdar Kurtulus..cok ilginc ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ii futbolcu ama çok para bence mecbur kaldıkları için yapılmış transfer.eğer delgadonun sözleşmesi çok önceden dondurulmuş olsaydı daha ii bir 10 numara alırdı yönetim.transfer döneminin bitmesine bi kaç gün kaldığı için mecbur yapılmış bir transfer geliyo bana.önümzde uzun bir zamn olsaydı daha ii birini alırlardı die düşünüyorum.ama yine yönetimn becerksizliği delgadonun sözleşmesini dondurulmasını bu zamana kadar uzatmaya ne gerek vardı onu anlamıyorum o zamn işi bitrseydin yıldız transfer yapma zamanında olurdu.antepte zorladı tabi yönetimi satmayız die bunlarda parayı yükseltti 8 milyonu verdi.eli mahkum çünki şu saaten sonra yapılabilecek en ii transfer.bu saaten sonra gidipte o istediğimz yıldız futbolcuları alamazdık.mecbur yönetim türkiyeden yapılabilecek en ii transferi yaptı.yönetimn beceriksizliği kendi düşen ağlamaz paşa paşa yatırdı o kadar parayı aldı adamı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | büyük oyuncu ya Tabata arkadaşlar.. öyle demeyin. Denizli madem büyük hocaydı madem adam gibi takımı kendi kurardı çıkıp konuşacak. istemiyorum ben bu adamı diye... Artık gözümde hepsinin değeri bitmiştir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allah bildiği gibi etsin bu yönetimi verem edicekler bizi en sonunda ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |