![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Söylediğim söz buydu, Şampiyonluğa laf etmiyorum. Şampiyonluğa hele hiç gölge düşürmüyorum Yıldırım Demirören gibi. Sen yazdıklarımı tam okusaydın anlardın.. Ben BASINA MALZEME VERECEK HAREKETLER YAPMASIN, KONUŞMASIN diyorum sen hala beni eleştiriyorsun kardeş.. Başkana artık kontrollü, kontrolsüz güç sabırı kalmadı. Başkana doğru ve yanlış zamanda, yerde sabrıda hiç kalmadı. 4 yıldır yapılanlar ortada...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ASIL BASINA MALZEME VEREN SIZSINIZ . YA TABATA ÇIKARDA TAKIR TAKIR OYNARSA O ZAMAN NOLUCAK BASINA VERDINIZ MALZEMEYLE KALCANIZ BJK MIZE VERDINIZ ZARARLA KALCANIZ ZATEN ADAMLAR ELEŞTIRCEK YER ARIYOR BU KADAR DUŞUNCESIZ TARAFTARLIK OLMAZ PUH ULAN 1-2 HAFTA BEKLEYEMEDINIZ ILLA VERDINIZ MALZEMELERI BJKMIZI TOPA TUTTURDUNUZ OLUM BI KERE BUNLAR AILE IÇI MESELELER KENDI IÇIMIZDEKI MESELELERI YAYDINIZ ONA BUNA REZIL ETTINIZ BIZI . SORUMLULUK DUYGUNUZ 0
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Problem TABATA transferi değil, söylenen sözlerin arkasında durmayan başkan problem. Bak ne de güzel transfer yaptık, DÜNYA ayakta...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Başkan malzeme veriyor diye bizdemi vericez . Başkan sorumsuz diye bizdemi sorumsuz olucaz , Bjk başkanı gelir geçer ama taraftar ebedidir .
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimsenin burada malzeme verdiği yok arkadaşım..burası Beşiktaşforum.net ve bu tartışmaları kendi içimizde yapıyoruz gidip her yerde bu tartışmaları yaptığımız yok...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | biz tabataya 7 vererek kazık yediysek diğerleri yıldız sandıkları futbolculara saçtıkları milyonlarla değil kazık kütük yemişlerdir önce kendileriyle dalga geçsinler
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bahsettiğim yer burasından çok taraflı medyanın forumlarına veya sitelerde yyazılan yorumlaradır .
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ulaşamadığın ete mundar demektir bu Elano yıldız değilse Türk futbolu kendini aşmış premier lig seviyesine gelmişiz demekki arshavinleri beğeniyoruz elano yu beğenmeyip tabata yı beğenmek acayip iş...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |