![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Demirören giderse çıkar takım bu durumdan . Elano, Brezilya milli takımında oynuyor . 7 milyon euro . Tabata, Gaziantepte oynuyor . 8 milyon euro . Hala bu yönetimin arkasındamısınız ? Hala iyi günler gelicekmi diyorsunuz ? Beşiktaş klübü Demirören'e 8 milyon euro daha borçlandı . Bir başka deyişle, koltuğunu biraz daha garantiye aldı . Gerçi benim çok bilmiş arkadaşlarım derlerki, karşısında rakip yok . Bilmezler çünkü klübün Demirören'e olan borcunu . Gün geçtikçe borç kabarıyor. Bu borcun büyük bölümü Demirören'e .. Taraftar çok büyük isyan çıkarmadıkça, yollara dökülmedikçe 8 sene sonra bir şampiyonluk ve kupa daha alırız .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
BAY ÇOK BILMIŞ GAZIANTEPE SANTOSTAN GELDI ORADA PELENIN 10 NUMARASINI GIYIYORDU BUNUN YANISIRA YILDIZ GORDUGUNU SANAN MASUM KOYLULERDEN OTE DEGILSIN .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sen Tabata'nın akrabası falan mısın, anlamadımki...Yok Pelemiş, yok Santosmuş, giyebilir ne varki bunda, zamanında Felipe gibi çalım ustası bi adam geldi Gayse'ye, tutunamadan gitti adam, her Brazilya'da oynayan, 10 numara giyen süper tyopçu mu oluyor..Tabata geldi goller geldi vs. yorumlar yapıyorsun paso, yaf Tabata bu kadar büyük bi oyuncu mu Allahaşkına, ben kötü demiyorum, şu anda ne iyi ne de kötü diyebiliyorum zaten, ama senin bu yorumların acayip vala...Tamam Tsubasa'yı bende çok sevrdim ama bu kadar etkisinde kalmazdım yaf... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | büyük harfle yazmak yasak!2.si neden tabatanın avukatlığını yapıyorsun anlamış değilim!menajerimisin,akrabasımısın yada antepsporlumusun.?tabata santosta 10 numarayı giydi diye pele mi oldu! bizdede 10 numarayı zamanında ne topçular giydi.şimdide delgado giyiyor.delgadonun 10 numarayı giymesi eski 10 numarayı giyenler kadar iyi olduğu anlamına gelmez. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
tabata 8 doğru söylemişşin bizim yönetim pasif aziz yıldırımı falan görmüyormusun mehmet topuzu söke söke aldı bizimki uyuyor ver bas parayı al gel karizmayı acayip çizdirdi zaten diyorduki öyle bir transfer yapcam türkiye kalkacak bu tabatamı ? | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |