![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
İdmanı erken bırakan Ricardinho, kondisyonerle tartıştı: Tigana’nın yardımcısı Troubal’ın “Sen ne yaptığını sanıyorsun. Herkes çalışıyor” diye kızdığı Rico “Şu anda soyundum geri dönemem” dedi BEŞİKTAŞ idmanında neler oldu neler. G.Birliği maçı hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlıların dünkü idmanında sert tartışmaların yaşandığı öğrenildi. Önceki günkü İ.Toraman-Ali Tandoğan kavgasına dün de Ricardinho, Troubal tartışması eklendi. Olay şöyle gelişti. Basına açık ilk yarım saat sonrası çift kaleye geçen futbolcular maç sonrası açma germe hareketlerine başlarken, kondisyoner Troubal, Ricardinho’yu göremediği sorduğunda “Ricardinho idman bitti diye soyunma odasına gitti” yanıtını alır ‘SEN NE YAPIYORSUN’ BU cevap üzerine çılgına dönen Tigana’nın yardımcısı soluğu içerde Ricardinho’nun yanında alır. Fransız kondisyoner, Ricardinho’yu duşa girerken yakalar ve “Sen ne yaptığını sanıyorsun. Antrenman bitti mi ki duşa giriyorsun? Her çalışma sonrası stretching haraketleri yapmıyor muyuz? Neden çekip gittin? Şimdi hemen dışarı gel ve arkadaşlarına katıl” der. Brezilyalı oyuncu ise Troubal’i iyice çileden çıkaracak bir yanıt verir: ‘İDMAN BİTTİ SANDIM’ “MAÇ bitimi diğer arkadaşların da soyunma odasına yöneldiğini sanarak içeri girdim ve arkama bakmadım. Eğer görseydim niye duşa gideyim ki? Artık soyundum duşa gidiyorum gelemem.” Fransız hoca bu sözler karşısında iyice sinirlenir ve Ricardinho’ya söylenerek dışarı çıkar. Bu gelişmelerin ardından Troubal’ın konuyu Tigana’ya açtığı öğrenildi. Fransız teknik adamın Ricardinho ile görüşüp uyarı yapacağı ifade edildi. Bu arada idmanda Tigana’nın forvete Nobre-Gökhan ve arkalarında da Ricardinho-Delgado ikilisini oynatması dikkat çekti Kaynak: Karakartal.com Kaynak: ¤ Maraton | iddaa ¤ » RICARDINHO ANTRENMANI ERKEN BİTİRDİ!..
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI Konu Josekleberson tarafından (12-10-2006 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | fazla büyütülmemeli yanlış anlaşılma olmuş | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | her yerde böyle olaylar oluyor tabiki. bunda biyitecek bişe yokki. ayrıca tigana daha takımı takım yapamadı. zamanında daha fazla futboldan anlayan insanlar teknik direktörlüğe getirilmiş olsaydı, şimdiye bu kadroyla zaten lider olurduk.
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim anlamadığım konu böyle ufak tefek olayları neden medyaya sızdırıyorlar ,medyanın kimin tarafında olduğu belli sürekli bizi yıpratma politikası içindeler bunu şimdi ne kadar büyütecekler görün,hesapta idmana basın alınmıyor ...!!adamların duşta olan tartışmadn bile haberi var..
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |