![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben onu bunu anlamam kardeşim ben evliyim oğlum 4 yaşında beşiktaş marşlarıyla büyüdü oğlum 10 sene sonra benden hesap sormazmı baba bana küçükken söylediğin beşiktaş diye bir takım vardı şimdi nerde demezmi bu adamın yüzünden kulüp iflas bayrağını çekmeden durdurmalıyız yoksa gelecekte beşiktaş diye bir takım olmayacak sizin haberiniz yok.... | ||
| | |
| | #3 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | futbolcuların faydalı olup olmadığı konusuna girersek işin içinden çıkamayız. herkes biliyoki bu sadece tabatamı faydalı delgadomu mevzusu değil.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Severiz sevmeyiz, isteriz istemeyiz ama YD üç sene daha Beşiktaşımızın başkanı olacak. Kongrenin takdiri böyle oldu. Forumlara bakıyorum bazı arkadaşlar protesto edelim, yok tribünleri boşaltalım gibi laflar ediyorlar. Bunun kimseye bir yararı olmaz, olmayacağı gibide rakiplerimizin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramaz. O yüzden şu anda beklemeli, elimizden gelen deseği vermeli, takımımızın ve kulübümüzün başarısı için birlik olmalıyız. Bakalım başkan ne dersler çıkarmış görelim. Eğer çıkarmadıysa o zaman gereken protestoları yaparız. Herşey BEŞİKTAŞ için..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bırakın bu boş destek laflarını kime destek...6 yılda beşiktaşı maddi manevi batıran başkana mı sahada ruhsuz dolanan aldıkları para hariç bişey düşünmeyen futbolcuları mı destekleyelim? | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seçim Günü'de Aynı şeyler vardı.. Başkan Neolursa Olsun , Kim Olursa Olsun. Bizim Aşkımız , Arma'ya , Takım'a. Başkası yalan.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() kaç kişi çıkacak görelimmmmmmmmmmmm
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Kongreden sonra şu forumda yapılan yorumları her okuduğumda Beşiktaşlılığımla bir kez daha duyuyorum.. Açıkcası medyada, basında o koca koca (güya, sözde) Beşiktaşlıların hallerini görünce, yazdıklarını okuyunca Beşiktaşlılıktan hiçbir şey anlamadıklarını, bu camiaya taraftar olmaktan ne kadar uzak olduklarını görüyorum.. Kongrede, orda burda onlar sözlerini söyledi.. Ben ve benim gibi düşünenler onların Beşiktaş'ın sahipleri olamayacağını gördük.. Artık söz Beşiktaş'ın gerçek sahibindedir bence.. Bu taraftar yaşananlara, yapılanlara inat duruşunu yine ölçülü bir şekilde, yine zekice, yine seviyesini düşürmeden sergilemelidir.. Biz seçime katılmayan kongre üyeleri gibi yapmamalıyız.. Biz taraftarız tarafımızı belli etmeliyiz.. Cümle alem, dost düşman bunu görmeli, duymalı ve anlamalı.. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Taraftarın tepkisi neden Beşiktaşlılığa sığmıyor yada herkesin en doğal hakkı olan birilerini sevmeme , yönetimini beğenmeme , protesto etmek gibi olgular neden ihanet sayılıyor anlayamıyorum. Bu yönetim kurulu ve başkan resmen taraftara rağmen seçilmiştir ... Grupçuluk , siyaset , kulüp içi siyaset , hatır gönül gibi faktörler seçti başkanı. Kongre malesef objektif olamadı ( çünkü 6 yıllık icraata objektif bakan ortalama bir akıl sahibi bu yönetime oy vermez veremez ) Demekki kongre , taraftar gibi çıkarsız , sadece Beşiktaşın çıkarlarını isteyerek karar veremiyor... Bu durumda %75 gibi bir irade ortaya koyan taraftarın bu durumu protesto etme hakkı neden olmasın ? Ne olur ilk maçta o tribünler boş kalsa ? Beşiktaş batarmı ? Bence mükemmel bir mesaj olur o yeeetmeeez diye kendini yırtan salyalılara ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |