![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fenevvvv zenci sever ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zor Dostum Zor.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | messi ronaldo kaka xavi dörtlüsünü isteriz sayın mansimov ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | birde iniesta olsun . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | İnansak iyi olacak galiba bu yönde haberler arttı ve ciddileşti sözü varmış Beşiktaşa mutlaka yıldız getirecem demiş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben inanıyorum kardeşim 25 milyon iyi para,hatta bu paraya 2 tane bile süper topcu gelir,ancak menajerlerin tuzagına düşmemek lazım, yaşı gecmiş,bir daha bizden başka takıma gidemeyecek yaşını almış topculara menajerlere kaptıracagız diye yönelmemeli, bence bu tuzaga dikkat,alınacak toıpcular afrika paszarı ve ya fransadan olmalı,brezilyalı ve diğer guney amerikalıların bir cogu üç kağıtcı onlara yönelmemeli, iyi adam gelecek gibi, ancak bizimkilerin işten anlamayan insalar ile ellerindeki parayı en luzumsuz adamlara sacacaklar gibi geliyor saygılar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |