![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | kalırsa itiraz etmem. türkiye şartlarında takımı çok iyi idare edebilen, basınla diyaloglarında beşiktaşa zarar vermeyen, beşiktaşlı, ManU deplasmanına bile kazanmak için çıkan bi teknik adam.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artik takima yeni bir kan lazim bize vermis oldugu hizmetlerden dolayi tesekkür edip baska biri gelmeli gerekiyor ama eger kalirsa niye kaldida demem
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taabii,Mustafa Denizli gitmeli ,hem de hemen gitmeli,o da Toschack gibi,Scala gibi,Tigana gibi ,Del Bosque gibi ,Ertuğrul gibi,Rıza gibi bu işten zerre kadar anlamıyor..hatta giderken ;o havaalanında "Rüştü'yü bize verin !.." diyen hayvanlar tarafından da bi güzel dövülmeli..adam altyapı düşmanı...bana gelen bilgilere göre o gencecik fidanları oynatmadığı gibi,işkence odasına alıp işkence bile ettiriyormuş..bence bizim forumdan bir TD atanmalı beşiktaşa..ki maçlara A2 ile hatta U17 ile çıksın..olmadı bi isim söyleyin de o gelsin ki bir sezonda 5 hatta 15 kupa alsın..bir sezonda diyorum çünkü ertesi sezon bizim forum onunda biletini keser yoksa... ilahi arkadaşlar...allah ta sizi güldürsün emi...çok yaşayın.. haa..birde naçizane bir isteğim var .. gitsin diyen arkadaşlar bana bir takımın nasıl antrene edileceğini yazıverip mesela M.denizli nin bunların hangisini yapmadığını yzıversinler.. valla..billa..bilmediğimden soruyorum..bilmediğim için de gitsin ya da kalsın diyemiyorum..bi zahmet yazarlarsa ben de gitsin yada gitmesin diye yorum yapacağım..ben gazetede okuyup ta sallayanlardan olamadım da hiç..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (11-02-2010 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
1-) aradan 18 ay gibi uzun sayılacak bir süre geçti.son 2 maç hariç hangi maçta bir önceki maçın 11 iyle sahaya çıktı? cvp: çıkmadı 2-) bu zamana kadar maçtan önce kadro açıkladığında şaşırmadığın maç oldumu?cvp: kesinlikle olmamıştır.hepsinde şaşırmışsındır. 3-) hangi maçta tribünde veya evinde rahat rahat maç seyrettin? cvp:2-3 maç!!!!!!!!!! 4-) gençlere ne zaman önem verdi ve onları ne kadar takıma kazandırdı? cvp: hiçççççççç 5-) bu sene kazanmaktan başka çaresi olmayan wolfsburg ve cska maçları kimin yüzünden kaybedildi? cvp: 8 tane savunma ağırlıklı oyuncuyla başlayan m. denizli yüzünden!!!!!!!! 6-) bu sezon en çok sinir olduğum maç nedir dersen bursa maçı neden mi ? dakika 80 2-1 öndesin yağmur yüzünden ağırlaşmış sahaya top tekniği yüksek yusuf u alıyorsun!!!! bunun neresi mantıklı söyler misin? belki bunları daha da çoğaltabiliriz ama benim görüşüm m.denizli sezon sonu gönderilmelidir!!!!!! BEŞİKTAŞ mustafa hocaya 3 gömlek fazla
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
1-her teknik direktörün tarzı farklıdır..her maçta rakibe göre takım çıkarabilir ve bu eğer Man.United,ReAL,BARCA gibi takımların dışında genellikle böyle olmakta...Beşiktaşın kadro yapısı nispeten homojen bir yapıdadır ve en az 17-18 kişiyi hazır tutmak istiyorsan böyle yapmak durumundasın ama gene de hocaya göre değişir.. 2-Hayır çok nadir olarak şaşırmışımdır,futbolda kimse kimseyle aynı düşünmek,Mustafa Denizli de bizimle aynı düşünmek zorunda değil..kadroya şaşırmam için antrenman verilerini bilmek gerekir ki bu benim değil futbolun gereğidir.. 3-Abisi ben hiçbir zaman rahat maç seyretmem..çünkü futbolun içinden geldiğim için bilirim ki her türlü sonuç futbolun içinde vardır..onun için maç öncesi asla galibiyete şartlanıp maç içinde kendimi huzursuz etmem.. 4-Bu basma kalıp "Denizli gençlere önem vermez" sözüne de sadece gülüyorum..Mustafa hoca yarışmacı bir üstyapı takımının teknik direktörüdür..verim alacağına inandığı adamı oynatır..ben de aynı görüşteyim..gençler çalışacak ,didinecek ve formayı alacak..bu da bir tarz dır..Genç futbolcular ancak anadolu takımlarında çaresizlikten yer bulup kendini gösterebilirler..üst düzey takımlarda ise rekabet koşullarına uygun extra çalışmayı yapmak zorundadırlar.. 5-Kusura bakma ama dostum CSKA ve Wolsburg,futbolun gerektirdiği her açıdan bizden en az 2 gömlek ötede olan ,gerçek futbol geleneklerine sahip futbol kulüpleri. yani aslında gitse de olur gitmese de..görüşe de saygı duyarım..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
1-) 17-18 kişi yi hazır tutmak zorundadır hoca diyorsun irfan abi doğru. ama takımın belli bir istikrar sağlaması içinde bir futbolcu yu bir hafta oynatıp diğer hafta oynatmamakla olmaz. eziklerin antrenörleri neden m.hoca gibi yapmıyorlar?.sakatlık haricinde kolay kolay takımın iskeletini bozmuyorlar? ben daha görmedim takım üst üste 3 maç aynı iskeletle maça çıktığını artı antalya g.birliği ve g.antep arasında dağlar kadar fark mı vardı da son iki maçın kadrosunu bozdu? bu sezon forumda herkes maçta kimin oynayacağını kimin oynamayacağını bilmiyor? sokataki bir BEŞİKTAŞ lı bir çocuğa takımın 11 ini say desen inan hiçbiri sayamaz!!!!!!!! ama eskiden öyle değildi 1veya 2 değişikle çok rahat sayabilirdik. 2-) doğrudur benden yaş itibariyle büyük olduğun için veya m.hoca yı benden daha fazla tanıdığın için şaşırmamış olabilirsin. ama ben her maç şaşırıyorum ( g.birliği maçı hariç) 3-) soruyorum m.lucescu takımın başındayken hangi maçları seni tedirgin ederek izledin? kendi adıma konuşuyorum hepsinde rahat rahat maç izledim veya seyrettim. neden mi herkes t.direktöre güveniyordu.belli bir sistemi vardı. takım her maç farklı farklı 11 lerle çıkmıyordu!!!! 4_) ben asla inamıyorum m.hoca nın gençlere önem verdiğine!! sezon başında rıdvan ı aldıran kim? erkan zengin i aldıran kim? rıdvan ı necip batuhan ı ver arsen wenger in eline 1 yıl da onları avrupa da yıldız yapar. takımdaki genç futbolcuların hiçbirisi m.denizli ye güvendiklerini sanmıyorum zaten hoca da onlara güvenmiyordur. arsen wenger ile m.denizli arasındaki far burada başlıyor. birisi ş.ligi maçlarına 18-20 yaşlarındaki futbolcularla çıkarken birisi normal lig maçlarına dahi onları oynatmaktan korkuyor. (arsen wenger sadece bir örnek) 5_) hatırlarsan inter cska psv ve ezikler ş.liginde aynı gruptaydılar. cska nın o zaman ki kadrosu bu senenin kadrosundan kat kat üstündü. peki sonuç 1 puanla son sırada cska!!!!!! bana hiç kimse anlatmasın cska da wolfsburg da bizden kat kat üstün takımlar değil. inanın bu kadro m.hoca haricinde başka birisinde olacaktı( a.avcı ; y.vural) çok rahat bu gruptan çıkardı !!!!!! bundan dolayı sezon sonunda bu sezon için m.hoca BEŞİKTAŞ lı taraftarlardan özür dileyip derhal bu görevi bıraktığını açıklasın!!!!!!!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
1- Altyapımızdan şampiyonluğa oynayan bir takımda sırıtmadan oynayabilecek hangi futbolcu çıktı ki Mustafa hoca oynatmadı? Batuhan desen baştan aşağı problem daha bu yaşta kendini kulüpten büyük gören disiplinsiz şımarığın teki , çok ümitlendiğimiz Necip bile malesef şöyle yıldız olacak bir adam gibi oynamadı henüz. Mustafa hocanın eline bir Sergen bir Nihat bir Emre Belözoğlu bir Arda gibi 17 yaşında çıkıp takır takır oynayan bir tane gebç geldi de Omu oynatmadı? 2- Bu kadar büyük paraların konuşulduğu , şampiyonluğun hatta şampiyonlar ligine katılmanın bu kadar büyük gelirler getirdiği bir ortamda hangi hoca tecrübeli adamı bırakıp gençleri düşünme cesaretine sahip olabilir? 3- 2 yıldır kadromuzun değeri rakiplerimizin yarısı değerinde ve çoğu kişinin kabul ettiği üzere kadro kalitemiz rakiplerin gerisinde , yönetim zaten bir felaket . Bu durumda bile bu takım nasıl geçen yıl nasıl şampiyon oldu ? Bu yıl nasıl şampiyonluk potasında ? 4 - İnanın Mustafa hoca da defansif kadroyla oynamaktan çok rahatsızdır. Bu adam Türkiyeye hücum futbolunu getiren adam , ama eldeki kadro malesef buna mecbur bırakıyor. Tello , Holosko , Yusuf, Tabata , Nihat vs. hepsini beraber mi oynatacaktı? Bu isimlerden dördünün bir arada oynayacağı bir maçta halimiz ne olur bir düşünün .Ben söyleyim 6-0-4 taktiğine dönüşür iş... 5- Bir arkadaşımız Mustafa hocadan daha tecrübelisni istemiş , heralde Alex Fergosun'dan filan bahsediyor !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bide eldeki kadro hocayı defansif oynatmaya mecbur bırakıyor demişsiniz, pardon da kadroyu kuran kim, sezon başında yine M.Denizli vardı takımın başında, hiç mi şablonunu oluşturmadı, ona göre transferler yapmadı, demekki aklındaki şablon, sistem, düşünce buymuşta ona göre transferler yaptırdı, oyuncularını ona göre hazırladı...Türkiye'ye hücum futbolunu getiren adamın, başında olduğu takımın attığı gol sayısına bakın Allahaşkına, Kasımpaşa'dan az!.. Son olarakta, M.Denizli'den tecrübeli bir isim bulmak gerçekten zor, ligimiz için bunu rahatlıkla söyleyebilirim en azından, ama Avrupa için 0 bence...Tecrübeden öte, başarılara aç bir hocayla yola çıkmak daha iyi olur bu saatten sonra, Avrupa'da başarı ancak öyle gelir, Denizli'yle falan değil... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ELDEKİ KADROYA GÖRE DENİZLİ BÖYLE OYNAMALI GİBİ BİR SONUÇ ÇIKARMIŞSIN AMA BU KADROYU BEN YAPMADIM GEÇEN SENE 2 KUPA ALINDI O KÖTÜ FUTBOLLA HÜCUM YİNE YOKTU AMA KISIR BİR FUTBOLLA GELDİ BAŞARI HEP BERABER ÇOK SEVİNDİK KOMBİNEMİZE DEĞİDİ DEDİK AMA NE OLDU SONRA?? SEZON BAŞINDA TRANSFERLERİ KİM YAPTI BEN Mİ?SEN Mİ? DENİZLİ YAPMIŞTIR HERHALDE. EE BU ADAM HÜCUMU SEVİYORMUŞ O ZAMAN GEÇEN SENE ŞAMPİYON OLDUK MU OLDUK KREDİSİ DE VARDI YAPSAYDI TRANSFERİ FİNK-ERHAN GÜVEN-İ.KÖYBAŞI ALINDI HÜCUMCU MU BU ADAMLAR? NİHAT-TABATA DELGADO-NOBRE-S.ÖZKAN-YUSUF-(TELLOYUDA SAYACAM DA ÇOK AKILLI OLDUGU İÇİN 3 MAÇ OYNAYIP KANDIRIYOR HERKESİ) BU SENE NE YAPTI?? YOLLA 3 -4 KİŞİ AL 2 TANE SAĞLAM YABANCI ÇOK MU ZORDU BUNU YAPAMAYAN DENİZLİDİR KİMSE DEĞİL O YÜZDEN BU FUTBOLUN SORUMLUSU DA KENDİSİDİR. ÇOK DEĞİL ARA TRANSFERDE 2 FUTBOLCU ALINSAYDI BÖYLE OLMAZDIK ELİMDEKİ KADRO YETERLİ DİYE FUTBOLCULARI GAZLAMAYI TAKTİK SAYDI AMA ÖYLE DEĞİL İŞTE SEN İ.KÖYBAŞINI KAZANACKSIN ADAMA O KADAR PARA VERİLDİYSE T.DİREKTÖR FUTBOLCUSUNUN EKSİĞİNİ BİLİP OYNATARAK DÜZELTMELİ AMA O NE YAPTI GÜN KURTARMAK İÇİN ÜZÜLMEZE BEL BAĞLADI RIDVANI SAĞ AÇIKTA KULLANSA EKREMDEN DAHA MI KÖTÜ OYNARDI? BENCE DAHA KÖTÜSÜ OLMAZDI AMA DENİZLİ İYİ BİR GÜN KURTARICIDIR VE SEZON BAŞINDA BU TAKIMI DENİZLİ KURMUŞTUR TAKIMI KÖTÜ HAZIRLAYAN DA DENİZLİDİR.İLK 6 MAÇTA 6 PUAN TOPLADIĞIMIZI TEKRAR HATIRLATIYORUM AMA BU KALİTEYE GÖRE OYNANAN FUTBOLDAN MEMNUNSANIZ KİMSE BİZİ DENİZLİDEN AYIRMASIN O DA AYRI DAHA VEREM OLMADIK AZ KALDI.DENİZLİDEN MASALLAR DEVAM EDER TARAFTAR DA İNANIR ADAM TRANSA SOKMUŞ RESMEN BAZI TARAFTARLARI ETKİLEMİŞ HER DEDİĞİNE İNANIYORLAR.SAYGILAR
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu 90sbjk03 tarafından (03-04-2010 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |