![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence gitsin. hem beşiktaşa hemde kendisine zararı oluyor! | ||
| | |
| | #3 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | İstikrar dan yanayım kalması daha iyi olur . | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | evet gitsin nedenine gelince Besiktas artik anadolu takimlari gibi futbol oynuyor 7-8 defans futbolcusuyla maclara cikip belki bir gol atarda kazanirim mantigi Besiktas gibi büyük bir takima yakismaz, mustafa denizli olmadigi macta ilk defa 4 gol attik ve zevkli bir karsilasma izledim...Mustafa denizliye basarili diyenlere soruyorum bana bir basarili teknik adam gösterinki ikinci lig takimini alsin 3 lige düsürsün yada iran gibi futbolu daha gelismemis bir ülkede bile tutunamasin....toschaka , ertugrula ,del bosqeye kimse gitsin demedi onlari sayin baskaniniz demirören gönderdi Konu ferres tarafından (11-02-2010 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | seneye yabancı biri iyi olurdu | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizliden Daha iyi Yerli Teknik Direktör Bulamayız Yabancı Hocalarada Ben Pek Sıcak Bakmıyorum Çünkü Yabancı Hocaların Başarılı Olması İçin 1-2 Sezon Sabretek Gerekir Ama Bizim Halkımızda Bu Sabır Yok Malesef ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bırakmalı bence...yerine yabancı,cok genc olmayan,kariyerli,vizyonu geniş,50 li yaşlarda bir hoca iyi olabilir...ve gelecek sezondan ıtıbaren transferler super lıg ıcın degıl(erhan guven,ugur ınceman vs...) avrupa da basarı ıcın yapılmalı,vasat adamlara para saçılmamalı...ama yabancı hocayla bırlıkte bizim ligi cok ıyı tanıyan ve hocanın dılını konusabılen bır yardımcı hocanın da gelmesı lazım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |