![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Açıkcası kriz yönetimi konusunda bu yönetimin saçmalıklarına göğüs germe medyada Beşiktaşımızın daha iyi temsil etmesi açısından Denizliden daha iyi bir yerli teknik direktör bulamayız.Bu bağlamda kalmasından yanayım ancak bu noktada Denizlinin de bu sene başında ki isteksizliği kesinlikle olmamalı beyninde ve kalbinde Beşiktaşımızı gerçekten yaşamaya devam etmeli aksi bir durumda kalmasının takımımıza katkısının olmayacağını düşünmekteyim.. Ama diğer açıdan da ele aldığımızda takım olarak 2 senedir rahatla maç seyredemediğimiz doğru ancak sakatlıklarında bu konuda bizi çok zorladığı bir gerçek ancak diğer oynayacak arkadaşlarında ilk 11 de oynayacak durumda tutması gerektiğini de bilmesi gerekmektedir.Ayrıca kadro istikrarı anlamında üst üste 2 maç aynı kadroyla çıkmaması hem rotasyon gereği hem de takımı hazır tutma isteğinden kaynaklandığını düşünmekteyim keza futbolcularımızın hafta içinde ki performanslarını en iyi gören kişide Mustafa Denizlidir. Keza gençlere şans vermesi gerektiğine de inanıyorum ancak bunuda zorluk derecesi düşük maçlarda yapması hem bu oyuncuların güvenlerini kazanması anlamında hemde takıma adapte olması konusunda daha faydalı olacaktır. Sonuç itibariyle Denizli eğer kalbini aklını ve heyecanını takıma tamamen vermeye devam edecekse ve gençlere biraz daha önem verecek olursa kalmasından yanayım ama kalmamayı düşünecek olursa yerine gençlere önem veren bir isimle anlaşılması gerekmektedir..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (13-02-2010 Saat 15:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | yok arkadaş fikrimi değiştiriyorum denizli nin sezon sonunda gitmesi gerek tahammülüm buraya kadar başlarım böyle istikrara .akıllı adam lazım akıllı .. | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
Ben buna gülerim usta. Mustafa Hoca ile yola devam.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Taktik bugünkü mac genel sistem versaire beni pek ilgilendirmez o M.Denizlinin taktiri o yapar o bilir ama benim tek bildigim budur M.Denizli sagligi daha önemlidir ve bu aralar 100 % Besiktasa veremiyor ve seneye de veremez yas gelmis sigara iciyor arti antröner olmak cok stresli o yüzden yeni bir teknik direktörler anlasilmali..O kim olur onu artik yine bizim Baskan + Yönetim secer..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben mustafa denizlinin kalması taraftarıyım açıkçası çnkü o varken içim rahat birşeyler yapar diyorum şampiyon yapar diyorumm çnkü adam işi biliyor hatada yapıyor doğruda ama telafi ediyor bnce kesinlikle kalsın ama tabi sağlık durumuda önemli sağlığı bozuksa tabiki bıraksın ama sağlıklı olduğu taktirde kalsın bnce
__________________ | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Biliyorum Türkiyede basarili mecburiyetin var AMA.. Güzel Futbol sistemli bir düzen icinde Besiktasi görmek istmezmisiniz..Yada genclere daha önem vermek BIR 1 Sampiyonluktan daha mi önemli.. Uzun vadele bu düzenle basarili olamasin..Sen bir sistem kur..genclere önem ver böyle bir mac 45dkk degil..Hata yapiyorsa yapsin ama yine oynat oynat ki hatalarindan ders alsin ki bir basamak öne gecsin.. Transferleri menajerle birakma kendin izle kendin al.. Yani böyle bir düzene girelim gel bak basari gelir gec gelir ama gelir hemde cok güzel gelir.. Inanin Türkiyede yetenekli gencler fazla ama önem veren yok üstüne giden yok..! Neyse ama böyle bir Baskanla böyle bir anlayisla daha cok bekleriz..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #10 | ||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Saha ici varyasyonlarinin hic birini tutmuyorum.Ayni sekilde oyuncu tercihlerinide.Zaman zaman yaptigi abuk sabuk sistem hatalarida cabasi.Olaya sirf saha icindeki duruma gore bakarsak gitmeli. Ancak baska bir teknik adam taraftarla yonetimin uyusmayan yildizlarina futbolcularin etkilenmemesi adina bukadar iyi kopruluk yapamaz.Futbolculari kendine inandirmasi zaman alir.Birde basini bukadar arkasina almis,neredeyse medyada hic elestirilmeyen bir hoca olmasinin avantajlari var. Acikcasi kararsizim.Benim kararsiz kalma sebebim Denizliyi gonderip Lorant gibi sacma bir adami getirebilecek bir yonetimimizin ve baskanimizin olmasi.Elimizdeki takim 4-5 takviye ile cok iyi isler yapabilecek bir takim.Eger Denizli gidecekse onceden konusulup Takimin defansi ve onliberolariyla oynamayacak bir hoca getirilmeli. Sezon sonuna kadar ne olur ne biter kestirmek cok zor. Muhtemelen Denizli sezon sonu kendisi birakacak.
__________________ YETER!!! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |