![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gitmeli yerinede ...kovulursa ki bence kovulacak rafa benitez'i olmadı eric gerets'i oda olmadı raynald denoueix, oda olmadı samet aybaba'yı ...gelecek hoca cok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu CEK_BJK tarafından (02-04-2010 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eski konuymuş 5nci sayfada cevaplamışım :) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle gitmeli (Demirören ile birlikte) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BİR AN ÖNCE GİDİP YERİNE YABANCI FUTBOL OYNAMAYI ÖĞRETECEK BİR T.DİREKTÖR GELMELİ KESİN YABANCI OLMALI EN İYİ TÜRK TEKNİK DİREKTÖRÜ (ERTUĞRUL SAĞLAM)YOLLADIK ÇÜNKÜ METALİSTE YENİLDİ DİYE BAŞKA YOK SAMET AYBABA DAHA DA BETER EDER BİZİ BAŞKA YERLİ HOCA YOK YABANCI BİR TEKNİK DİREKTÖR GELMELİ DENİZLİ GİDİP
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mutlaka gitmeli !!! Avrupada basari zaten Mustafa Denizli ile IMKANSIZ !!! Gecen seneki makine gibi oynayan kadroyu Ertugrul Saglamin kadrosu diye bozup, ortaya istakrarsiz bir takim cikartan adami ben sahsen istemiyorum.. Ankaragucu karsisina resmen 9 defansif oyuncu ile cikmis.. YAZIKLAR OLSUN.. Irandan kovulmus, Almanyada takimi kume dusuren hoca istemiyorum !! OKADAR !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |