![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sakin olun arkadaslar ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre'ye Sabrımız kalmadı Zaten. Bakalım M.Denizli'nin Sabrı Nekadar Daha Dayanacak.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 1---BoBo Ligimizde en sansli oyuncu olarak gördügüm 2 oyuncudan birisidir. 1.Sirada bobo 2. Semihi diyebilirim Her iki futbolcuda olmiyacak dakkalarda gol atip beklenmedik anlarda sahneye cikiyorlar.Böylelikle taraftarin gönlünde yer aliyorlar bence. Ben Boboyu hic sevmem ve futbolcu dahi saymam.Ama ne hikmetse icimdende beceriksiz bobo simdi golü atar derim mac anlarinda buda demek oluyor bobonun iyi oyuncu oldugu anlamina gelmez.Bobodaki sans Holoskoda olsa simdi holosko avrupada önde gelen takimlardan birinde en az yillik maasi 7-8 milyona rahat oynardi. 2---NoBRe Mac esnasinda caliskan, daha dogrusu aldigi paranin hakkini vermeye ugrasan bir futbolcu ama ne yazikki bobo kadar sansli degil malesef.Tabiki Nobreden üstün performans beklememiz hata olur kumasi belli daha önce fbde oynadiginda alex faktöründen (((alexde ilk geldiginde firtina gibiydi ))) yararlandi.Attigi goller zaten türkiyede 10 gol atarsa yilda helede yabanci olursa süperstar mansetleri medyadan düsmez ve taraftar icinde gerci aynisi neyse Nobre bobo ikilisi bence bjk forvetine yakismayan oyuncular Forvetde oyniyacaksa Holosko tarzinda ari gibi caliskan, Bobo gibi Sansli .....teknigi iyi sergen tarzinda.......... olmalidir Konu wolwos tarafından (14-02-2010 Saat 05:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
yani bu adam 70 in ustunde golu sirf sansli oldugu icinmi atti diyorsunuz hic gol sezgisi vurus becerisi vurus teknigi yok ama sirf sansi olduugu icin vurdugu toplar iceri giriyor diyorsunuz oylemi yaptigi 30 dan fazlada asist var ayrica bu adamin gecen sezonki turkiye kupasi maclarinda 8 macin 7 sinde golu olan 6 da asist yapan bobo bunlarin hepsini sans eseri yapiyor demekki bu sezonda son 9 macin 7 sinde gol atmis demek sadece sansli degil bide bu sansi devamli yani hermac sansi var ayrica bu macta nobreye al bu topu iceri at deyipte nobrenin kacirdigi golleri saymiyorum bile vay anasini yav bizde boboyu vurus kalitesi olan vurus becerisi olan golu sezebilen asist ozelligi olan bi futbolcu olarak biliyorduk demekki yanilmisiz adam bastan asagiya sansmis hatta anasi sans olarak dogurmus boboyu hey allahim sen bana sabir ver
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (15-02-2010 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Bobo'ya kötü ya da Beşiktaş'ın oyuncusu değil diyen zihniyeti anlayamıyorum doğrusu.. Bir yazısında diyor ki Şeytan Rıdvan "Bobo benim düşünceme göre bu ligin en iyi santrforu. Sürekli oynarsa gol krallığını zorlar." bende altına imzamı atıyorum. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir adamın mevkisi forvetse altıpastan bir zahmet atacak.Hele 2-0 gerideysen, söz konusu 2 pozisyonu da atacak. Belediye, Eskişehir..v.s gibi maçlardaki altıpastan harcadığı pozisyonları tartışmıyorum bile. Nobre'nin yaptığı prese koşuya saygı duyuyorum.O'ndan çok zor birşey de istemiyorum 5 metreden gol yapsın. Yapamıyorsa , o zaman Beşiktaş takımına bunu yapacak bir adam transfer edilsin. Dün kötü oynadık, istediğimiz futbolu oynamadık...v.s tamam da, futbol topun çiZgiyi geçip geçmemesine bakıyor.Nobre becerip atsa mağlup dönmezdik.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
| | |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #8 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | içi boş tartışmalar. herkes görüyo zaten sahada olanları ve kendince yorumunu yapıp yargılıyo.oyuncularla ilgili konuları sürekli gündemde tutmaya gerek yok diye düşünüyorum.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (14-02-2010 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Nobre top oynamayı, topa vurmayı unutmuş...Yoksa dün o yakaladığı 2 pozisyonu da gol yapardı Nobre, geçmişi ortada adamın, altıpas içerisinde yakaladığı her topu gol yapardı, ayağını sokardı kafasını sokardı atardı bir şekilde...Bu gördüklerime inanasım gelmiyor vala, Nobre bitmiş anlaşılan, bitmiş oyuncularla da Beşiktaş'ın işi olmamalı...Nobre'yi çok tutardım ama bir yer kadar... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |