![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben boboya süper demiyorum ama oda olmasa gol atacak adam yok resmen, bobo bizde kalsin ama yanina muhakak süper bir golcü sart, dünde gördümüz gibi nobre gol atma özürlüsü, artik bu adami bu kulüpte tutmak hic bir mantiga sigmaz, herif resmen 2-3 metreden 2 kere topu disari vurdu (biri ayak, birde kafayla vurdu). biri gol olsa belki maci kaybetmicez, sende 2,4 miliyon alan bir forveten bunu istemek hakkim dir diye düsünüyorum, bide sende bukadar para alan bi adam böyle goller kacirmaya hakki yok hele hele 2 net posizyon birden. bu adam kesinlikle artik forma yüzü görmemeli, benim nobreye olan tepkim sadece dünkü mac icin deil kactane maci böyle haba etti sayisini hatirlamiyorum artik
__________________ Konu ferdi1903 tarafından (14-02-2010 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobrenin berbat bi sezon geçirdiği ortada..nedenini bu geçen sene ki bel sıkıntısına bağlamak istiyorum zira bu golleri herhangi bir oyuncu kaçıramaz.. Ayrıca şu Bobo-Nobre kıyasına neden gireriz onu anlamadım..İkisinin futbol karekterleri bakımından birbiriyle alakası yok..aksine 30 kere yazdım,birbirlerini tamamlayıcı özellikleri var..Geçmiş yıllarda çok tutmama,çok faydalı olduğunu düşünmeme rağmen, maalesef bu Nobrenin işi bitmiş..sakatlık,gol atamayınca ki üzerindeki baskı,yedek klubesinden çıkamama ve en önemlisi sahadaki taktik düzensizlik ve yanlışlar onu buraya getirdi..Kendisiyle sezon sonu vedalaşmalı..Boboyuda iyi bir fiyata satıp,Klas bir veya 2 santrafor alınmalı.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu söylesenize, türkiyede bobo dan başka sırtı kaleye dönerek oynayan adam mı var* hangi takımla boboyu parlatacagız,biz ligde kacıncıyız takımda kim iyi ki Bobo yu yargılayabilecegiz, bu takımdan kim avrupadan teklif alıyor, bunu bırakalım türkiyeden kim teklif alıyor, tamam Bobo avrupa da a plus bir golcü değil ama türkiyede en iyisi, hele semih le nobre ile kıyaslamak gercekten büyük haksızlık olur, | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Gemileri dalgalara karşı güçlü kılan omurgalarıdır.ferrari,sivok,erns,fink gibi sağlam omurganın uç kısmında nobre yada bobo olacağına üstdüzey bi santrofor olsa bu köy liginde gözü kapalı şampiyon olursun..Türkiyeye oyunu iki yönlu oynayan oyuncular gelmiceğine göre bu format en ideal Konu asosyal.ineğim tarafından (16-02-2010 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet kendiside bilmıyor batu yeteneklerıne cok guvenıyor kı yeteneklı saten yeteneksız olsa boyle olmazdı dünyadan bırcok sorunlu futbolcu var ornegın boletelli maruınhoyla etmedıgı kavga kalmadı dısıplınsızlıklerıde var ama onlar bızım gıbı a mıllı olmus oyuncuyu paflara a2lere gondererek cezanlandırmıyo oynatıyor
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #9 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre yi teke tek minyatür kale de bile karşıma almam. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |