![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ben sahsen hic sasirmadim.hatta gec kalinmis bir karar bence.bu bobo o meshur ist belediye mnacinda yedigi kirmizidan sonra besiktaslaolan gönül bagini koparmistir.gecen sezonda adam gibi bir faydasi olmadi.busezon basindan belliydi bu adamin bizde oynamaya niyetinin olmadigi.keske cincon macindanda önce kadro disi birakilsaydi hatta süresiz kadro disi.bizi istemeyeni biz hic istemeyiz.gitsin fransanin yunanistanin takimlarinda oynasin,belki ozaman cok arzuladigi brezilya milli takimina ozaman secilir,.st etiyen gibi takimda oynayarak milli takima nasil cagirilacak anlamiyorum,veyahut olimpiakos veya panhatinaokostan nasil cagiralacak,onlar sanki bizden daha iyi ve daha büyük takim.yunanligi türk ligindende asagida | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | hayirdir bilader,bir sorununmu var?niye böyle gerginsin?burada herkes terbiye sinirlari icinde istedigi gibi yorum yazar,herkesin kendi görüsü var,buda benim görüsüm.sen katilmiyor olabilirsin ama busekilde degil.senle tartismaya girmiyecem yanliz inanki ben agizimdan konusuyorum,ezelden beri agzim var,futboldanda kendimce cok iyi anliyorum,1992den beri araliksiz besiktasimin bütün resmi maclarini izlemisimdir.bobo kupada goller atmis,peh peh.kime atmis?cinconami?sadece biri 30metre uzaktan ceilmis bir sut digeri ise yusufun gayretiyle olan iki golu eziklere atti finalde.ayrica bobo kötü oyuncu diye birsey yazmadim ben,sadece adam bitmis.gecen sezonda guizadan daha az gol atti ligde.eyer bu büyük bir katkiysa ozaman susacam.uzun lafin kisasi yazdigina ve konustuguna herzaman dikkat edecen,karsindakine saygi gösterecen,uslubuna dikkat edecen.eyer boboyu bukadar seviyor ve hakli görüyorsan buyur ozaman, mübarek olsun bobon sana. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |