![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ortadaki maçlara bakıoruz onlardan 7 puan çıkardık mı gitmeyi garantileyen manudanda 1 puan alsak 8 olur ve çıkarız bu futbol olmsa böle konuşmazdım ama bugn ümitlendim..bu arada fergusonu ve rooneyi nası çıldırttık kolay deilmiş demekki![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | 7 puan ancak 2 rakibinide yenmen halinde yarar. yoksa sadece cskadan 6 puan wolsburgtan 1 alırsan hiç bi halt olmaz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | 2 rakibi yensek Manu'nun tulum çıkarması durumunda yine 7 puanın yetmesi için diğer takımların maçlarına bağlıyız.. Ama 8 puan alırsak ve dağılım her iki takıma karşı 1er galibiyet 1er beraberlik şeklinde ozaman Manudan 50 bile yesek çıkarız.. Tabi yine Manu'nun tulum çıkarması şartıyla ki bence çıkarır.. Eğer berabere kalacaksa da CSKA'ya karşı kalması bizim işimize gelir.. Ama Wolsburgu mutlaka 2 maçta da yenmeli.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |