![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Neredeyse takımda hiç bir oyuncu tam olarak yerinde oynayamıyor tigana fanteziye kaçıyor bence en kısa zamanda taktik anlayışını değiştirmeli yoksa yönetim Tiganayi değiştirir
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: Beşiktaş'ın orta sahası Burak, Kleberson, Mehmet Sedef'ten kurulduğu zaman ne arkalarındaki savunma rahat edebiliyor, ne de önlerindeki Ricardinho ve Delgado'dan birisi. Çünkü, hem bu oyuncular orta sahanın yükünü kaldıramıyor, hem de bırakın savunmayı hücuma destek vermeyi bile beceremiyorlar. Ben iki haftadır Tigana'nın hangi beyin fırtınasını kafasında estirdiğini merak ediyorum. Örneğin, G.Birliği maçına aynı sistemle çıkacaksa bu orta sahadan ne İbrahim Üzülmez'e, ne de Nobre'ye fayda gelir. Tigana, iflas etmiş sistemini uygulamakta ısrar ederse üç kulvarda da Beşiktaş'ın başarısı mucizelere kalır. Bunu, bir yazar olarak ben görebiliyorum. Tigana, radikal bir sistem değişikliğine gitmeyecekse, demek ki kafasında başka bir senaryo yok. Bu, Tigana'nın son şansı... fotomaç
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dörtlü defansin önüne cift ön libero...üc forvet bunlardan biri nobre en ucda.. sag ve sol acik daha ofansif yani iki ve üc numarali forvet solda rico ve sagda burak olma sarti ile..bunlarin arkasinda serbest adam olarak delgado..valla bu ligin tozunu attirir... iki ön libero fahri ve kleberson..kleberson biraz daha ofansif olarak...defansin sagina ve soluna ileri cikan adamlar..bunlarda sola deli ibo ve saga tandogan olabilir..zan ve toramanda defansin göbegini olusturur... bu sistemin calismasi icin sag ve sol bek motor gibi ileri geri gitmesi lazim..deli ibo tamamda sag ne olur bilemem..tek bildigim toramanin sag bekte tam verim verememesi... not ![]()
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ibrahim toraman sag bek degil ama gobekte gecen yil fecci hatalar yapti,bu takimda sag bek ali tandogan yada serdar kurtulus olmali.. Ibrahim akini nezaman ilk 11 de dusunecek tigana acaba merak ediyorum bari nobrenin yaninda forvet olarak oynasin yer yoksa su anda ibo hem bobodan hem gokhandan daha yetenekli bence...ricardinho artik kulubeyi isitsin delgado ondan iyi delgado sakatlaninca oynasin bide burak sag kanat oynasin orda daha faydali forvet oynayamiyo .....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |