![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nereye geliyoruz şu oynanan futbola bakın ya ligin dibindeki takıma ezildik resmen bu mustafa denzili nasıl hücum antrenörü ben anlmıyorum..doğru dürüst hücum organizasyonumuz yok...hemde denizliye karşı ya ...sanki karşımızda real madrid ,chelsea,liverpool falan var bu geri yaslanma neden...ayağa 2 pas yapamayan fink 81 dk oyunda tutuyo vallahi rezillik ...bursa ,ankaragücü,fener,diyarbakır deplasmanlarında böyle oynarsak galatasaray rahat şampiyon olur... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu futbolla hiç bişe olmaz bursayada yenilirz fenerede ligide 4. sırada bitiririz...bu nasıl iş abiya lig sonuncusuna bu kadar etkisiz top oynanmaz ki...ayağa2 pas yapamadık çok kötüydük...kasımpaşaya byle oynarsak yine 3 ler bizi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | artık geliyoruz diye bişey yok, geldik bile.. geçerken uğradık desek daha doğru olur sanırım.. şimdi rakipler için umutsuzluğa kapılma zamanı.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |