![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dünkü maça gelince, Yılmaz Vural gerçekten iyi bir futbol oynattı Kasımpaşa'ya, Fb maçında da gayse maçında da bu futbolu ortaya koymuşlardı zaten...Savunmada çok açık veriyorlar ama, bunları biz değerlendirsek 5-3 falan biterdi maç, sorun bizdeydi biraz da... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa Denizli gibi uyumuyor en azindan Yilmaz Vural !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Centilmence oynadılar boştan yere yerlere atmadılar kendini tebrik ederim ama böle takımlar ne hikmetse sadece büyüklere gösteriyor dişini ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | 1ci gol resmen geliyorum diyordu,o anda evde golü yiyecegiz ama denizliden cit yok diye bagirdim,yusuf sahada kayip adi bile söylenmiyordu,holoskonun adini ikinci yari oyundan ciktiginda duydum,yani 1-0 gerideyken.acaba cok bilmis sevgili hocamiz denizli siradan bir taraftarin bile gördügünü ve hissettigini hicmi görmedi hicmi hissetmedi?allah icin biri bana acviklasin.aradan 20saatten fazla gecmis ve ben hala sinirden tirnaklarimi yiyip sakinlesmeye calisiyorum.neden golü yemeyi bekledi denizli?cünki gol geliyorum diyordu,yusuf topu ilerde tutamiyor,keza holosko da ayni,adamlar bizi hapsetti sahamiza,ama denizli hicbir müdahale yapmadi.biz ilk golü yemeseydik namusum ve serefim üzerine yemin ederimki bu maci alirdik.2 2 daha 4,olay budur.tello kacirmasaydi bilmem ne anlamam,bu iki puanin tek sorumlusu denizlidir.i kas ve ekrem kazmalarina kizmiyorum,onlarin kapasitesi bukadar.ben kas la oynamaktansa 10kisi oynamayi tercih ederim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |