![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gecen sezon sadece 17 haftasi kalmis bir ligin devresini 6 puan geride btitirdigimizi nasil unutuyor bu taraftar anlamadim o zamanda hepsi onumuzdeydi simdi ise 28 hafta var ve 12 puan gerideyiz ligin devre arasi fenerle gsnin takkesi dusup keli gorundugunde tekrar konusalim bunlari besiktasim donecek futbol olarak fb dende gs dende daha iyi top oynuyoruz ama sonuca yansimiyor yansidigi zaman bu takim ilk devre bitmesine 11 hafta kala 11 de 11 yapabilir denizlininde adamlari yerine koymasi sart tabiki
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ertuğrul sağlamın talihsiz ve sert maçlardaki kötü sonuçları olmasa takım gayet iyi gidiyordu sinan engine rağmen iyiydi hepimizin sahada görmek istediği holosko bobo nobre tello delgado yu aynı anda oynatabiliyordu kanatlardan iyi yada kötü akınlar yapıyorduk ilerisi için iyi sinyaller veriyordu ve avrupa kupası maçları dışında az gölyiyorduk ve en önemlisi oynattığı oynatmadığı herkes ertuğrul hocadan memnundu ve nezaman takıma koysa birşeyler yapmaya çalışıyordu serdar özkanın kim olduğu bilinmesken tuttu çıkardı butakımda oynayabilecek seviyeye getirdi aydın karabulut nerdeyse geleceğil yıldızı olmak üzereymiş izlenimi veriyordu ve onuda ertuğrul hoca butakıma koymuştu batuhan ufak ufak butakıma kazandırılıyordu şimdi bunlar nerelerde .... aydın karabulut geçensene butakımda iyi yada kötü oynasa iyi bir yedek olur bu senede antepe sol bek için birdünya paravermezdik ki bence aydın daha iyi bir oyuncu olurdu batuhan gibi oldukça iyi bir forvet alternatifimiz olurdu ve geçenseneki kötü lgde biz yinede şampiyon olurduk biz geçen sene mustafadenizlinin kötü performansına rağmen şampiyon olduk çünkü rakiplerimiz diyebileceğimiz herkes berbattı birdüşünün sadece kontratak futbolu oynayan elle tutulur 2 tane oyuncusu olan sivas azdaha şampiyon oluyordu okadar kötü olmalarına rağmen rakiplerimize hep kaybettik hiç derbi kazanamadan şampiyon olduk bu senenin gelişi geçenseneden belliydi ama neyazıkki çokbüyük bir yanılgı vardı adı şampiyonluk bir düşünün 8 yediğimiz liverpol ve 4 yediğimiz şu ismini hatırlamadığım şu takımın maçlarında mustafa denizli olsa çokmu farklı olurdu bence olmazdı 8 değil 5 yerdik 4 değil 3 yerdik belki ama sonuçta kaybederdik ertuğrul sağlam bize 2 maç kaybettirdi ama mustafa denizli 1 sezon kaybettirmek üzere...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | dengesizligin sebebi aynı mevkinin 3 futbolcusu var ve hepsi aynı düzeyde bir tık ilerde kaliteli oyuncu yok artı uçuk maaşlar alıyorlar. bir örnekle dengesizligi anlıycaksınız sivok alır 800 bin eu ferrari alır 2,5 milyon eu bir tane daha bobo alır 1,2 milyon eu nihat alır 3 küsür milyon eu ..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Cisse, Toraman, Delgado diyorum baska birsey demiyorum!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok karamsar bir yazı olmuş. Geçen sene de ikinci yarıya başlarken kimse şans vermiyordu ama sezonu iki kupa ile tamamladık şimdi kimse geçen sene ki rakipler yok falan demesin bana rakiplerimizi de görüyoruz. Şimdiden şampiyon ilan edilen cincon maçında bile 4 tane net gol kaçırıyoruz. Takımın kendine güveni biraz gelebilse arka arkaya alınacak 2-3 galibiyet bizi tekrardan havaya sokar. Ben hala takımımdan umutluyum. Şartlar ne olursa olsun hep destek tam destek !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |