![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neyini alkışlayacağız ki bu yönetimin.. Beşiktaşlılık değerlerini yerle bir ettiği için mi ? Kulübü doğru düzgün yönetmeyip saçma sapan açıklamalarla küçük düşürdüğü için mi ? Neredeyse borçsuz olarak aldığı kulübü saçma sapan transferle yüzlerce milyon Euro borçlandırdığı için mi ? Kendi hataları yüzünden Beşiktaşımıa ağır tazminatlara mahkum ettiği için mi ? Ronaldoyu bile gölgede bırakacak bir transfer yapacağız diyip Tabata ya bir dünya para ödediği için mi ? Ve en önemlisi belkide Beşiktaşımızı kendine borçlandırarak kulübün sahibi olmaya çalıştığı için mi ? Ve tüm bunlara karşılık 5 senedir sadece 1 şampiyonluk kazanıp herşeyi unutturacağını mı düşünüyor... Seninle asla kulübümüz daha iyi olmayacaktır..içinde bir nebze Beşiktaşlılık varsa aday bile olma...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düne kadar alkışlayan kimmiş?
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vallahi ben alkislamadim, defolsun gitsin yaw
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ulan sen kimi hedef alıyosun adam olamamışsınız yaa şu stratejiye bak taraftarı hedef alarak konuşuyor evet alkışladım ama takımımı denizliyi alkışladım ben evet istifa diye bağırıyorum çnkü bi işe yaramıyosunuz işe yarasaydınızda çağırmazdık neyin savunmasını yapıyosun hala
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizler şampiyonluk sonrasında bile mevcut yönetimin artık görevi bırakmasını savunduk burada ben iyi hatırlıyorum bazı arkadaşlarımız artık başkan düzeldi görevde kalsın diye yazıyorlardı. Bazı arkadaşlar da maçlarda neden istifa diye bağarmıyorsunuz diye sitem ediyorlar. Maçlarda bağarınca da gitmedi bu yönetim. Düzgün bir muhalefet gelmeden de gitmeyecekler. Artık Ocak ay'ında düzgün birileri çıkarda ben talibim der bu görevi alır. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |