![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harika bir makale yazmışsın kardeşim öncelikle bunun için teşekkür ederim.. Şampiyonluk ve destek konusuna gelecek olursak kendi içimizde de maalesef 2 tür taraftarlık örneği gösteriyoruz.Birisi rüzgarın yönüne göre saflar arasında dolaşan biriside rüzgar nereden eserse essin her daim Beşiktaşımızın arkasında olanlar şeklinde.Biz her daim Beşiktaşın arkasında olanlar bu mücadeleyi sahaya yansıttıkları bize acıyıda hüznüde sevincide yaşattıkları için şampiyon olsada olmasada sezon başında renkli medyayı şu anda bile kapak ettikleri için ben tüm takımımıza minnattarım..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepinize ben teşekkür ederim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel yazmışsın emeğine sağlık gökhan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Oncelikle bir kac munferit olay disinda taraftar takima destek vermekten hic vazgecmedi.Taraftar sezon boyunca forum sutunlarindaki elestirileri trubune hic yansitmadi ve takima sahip cikti,yonetimi elestirdi.Efendim yonetime yapilan tezahuratlar takimi etkiliyormus bilmemneymis.Yahu bizim futbolcular aptalmi da kimin elestirildigini anlamasinlar?Ayrica yonetime yapilan elestiriler 1 istisna disinda kufursuz ve saygi cercevesindeydi.1 tek istisna Baskan tarafindan cok guzel kullanildi ve herkeze yutturuldu. Insanlari dusunduklerini kimseye saygisizlik etmeden forumlarda,sohbetlerde dile getirdi diye elestirmek sansurcu bir zihniyettir,dusunce sucunu savunmaktir.Sampiyon dahi olsa takimin oynadigi futbolu herkesin begenme zorunlulugu olamaz,olmamali.Ayni seyler hoca ve futbolcu icinde gecerli.Her sampiyonluk yasayan hoca ya da futbolcuya iyi demek dogrumu?Eger bu elestiriler trubunlere yansisa ve takima zarar verse diyecegim birsey olmazdi.Insanlarin dusunceleri dogrudur ya da yanlistir herkez dusundugunu dile getirmeli.Takim sampiyonlar ligi sampiyonu olsa dahi elestiriler olmali. Sen istiyorsunki insanlar gordugu yanlislari sineye ceksin,bu sene sampiyon olacaz naralari atsin,kotu oynayan futbolcuya iyi oynadi desin v.s. . Bu kime ne kazandirir? Acikcasi benim icin bu asamada takimin durumu 3.planda.Mali yapi ve kongre fareleri tamizlenmedigi surece 1 degil 10 kere sampiyon olsak basari lokal kalmaya mahkum.Takimin on tarafi degismeli.Denizli suprizlerden vazgecmeli.Aksi halde avrupada birkere Man.U. yu yener kendini avutur elenmekten kurtulamazsin.Baska bir Turk takimi UEFA kupasini kaznmisken sampiyonluk beni kesmez,sampiyon olduk diye sokakta sevinmem.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben besiktasimin 4 sapiyonlugunu hatirliyorum simdiye dek, 8-9 yasimdan beri besiktasliyim babam gsli olmasina ragmen ve okul sinifimdiklerin cogu gsli fbli iken beni ve amca oglunu amcam besiktasli yapti. iyikide yapmis allah ondan razi olsun besiktas sampiyon olmasada herzaman besiktasliydim ve ölede kalacak, evet gecen kasimpasa macinda birinci golden sonra ümüitsizlige bende katildim dorudur ben katlanamiyor besiktasimin yenilmesine ben herzaman böyleydim ve öylede kalir, bu sezon besiktas sampiyon olur veya olmaz hic önemli deil icimdeki besiktas sevgisi bitmez ölene kadar, isterse hic sampiyon olmasin
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (01-04-2010 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu yazı skor taraftarlarına yazılan bir yazı. Basının gazına gelip burada her kötü sonuç sonrasında ortam geren arkadaşların bunu yapmamasına yönelik. Şu anda görüntü iyi kimse asıp kesmiyor ama alacağımız bir kötü sonuçla burada yazılacakları tahmin edebiliyorum. O yüzden yazdım bunları abi yanlış anlaşılmasın yani. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gecen sezon sonuda demistim bu sezonda olursak yine diyecegim denizli gitmeli bukadar basit takimin yas ortalamasinin nerelere geldigini gormemek icin kor olmak lazim ayrica iki sezondur ertugrul saglamin kurdugu takimla devam ettigimizide hatirlatirim ertugrula 1 milyona diaatta aliyon 2 milyona higuen aliyon diyenlere denizli 8 milyona tabata alarak gerekli cevabi verdi ama taraftari bende anlamiyorum toplam 36 gol 6 si atilmamis olan gol bumudur yani besiktas bumudur iyi gitmek 28 hafta sadece eskisehir macinin 60 dakikasini iyi futbol oynayarak gecerdik bumudur yani simdi herkezi agzini acip konusturan destek olmak kostek olmak ayri konu yanlis olani elestirmicezmi kardesim sampiyonluktan hic koptugumuzu soylemesemde soyleyenlere karsi nedir bu susturma cabasi insan sevdigi icin umitlenir sevdigi icin umitsizlige duser kime neden boyle diyorsun demekde kimsenin haddine dusmez
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi bir şeyi atlıyorsunuz ben eleştirmeyin demiyorum eleştiri her zaman olur olmalıda ancak bu eleştiriyi kötü niyetli yapanlar var. Takımın kötü maçlar çıkardığı hafta ortaya çıkıyorlar. Ona buna sallayarak ortam geriyorlar. Galip geldiğimiz zamanda çıkıp bu arkadaşlar eleştiri yapsınlar. Bunu yapanlar var onlara eyvallah sözüm onlara değil. Galip gelindiğinde mutluluğu paylaşanlar kötü günde de acıyı paylaşmalı diye düşünüyorum. Hoca hakkında ki düşüncelerine katılmıyorum çünkü kendin çelişiyorsun. Mustafa Denizli'nin takımın yaş ortalamasını nereden nereye getirdiğini söylüyorsun arkasından savunduğun Ertuğrul Sağlam'ın takımı ile başarılar kazanıldığını söylüyorsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Birde isin diger yani var.Takima guvenmesekde trubunde desteklemeliyiz diye dusunuyorum.Ama dogru bildigimizi burada yada trubun disindaki baska platformlarda dilegetirmenin kimseye bir zarari olmaz.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |