![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nobre ayrı 2.5 mılyon euro alacak takımdakı dengelerı bozacak bu macta oynayacak kardesım telloya bısı demem ben oynamayabılır nobreye derım
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bnce çok sığ bakıyosunuz bu olaya bilmiyorum o zaman nobreden daha çok alan oyunu yokmu sahada nihat diye konu açın o zaman
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nihat o parayı alır takımda kımse bozulmaz nıhatın karıyerıne bak nobrenın bak sıglıkla alakası yok
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kariyerinden banane önemli olan kariyermi yoksa oyunda oynadığımı hiç umrumda değil kariyeri valla hiç kariyeri olmasada oynasa keşke
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ben her zaman dedim, hala da diyorum; Nobre futbolcu falan değil !
__________________ Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, BEŞİKTAŞ ulAn ! Konu cLubTaXiM tarafından (01-10-2009 Saat 04:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nobre ve türevi futbolcuları anca biz oynatırız. Satmaya kalksan 500K dolar bile vermezler hiçbir takımda almaz. Ama ne hikmetse adam banko oynuyor. halı saha da bile oynatmam bişeyler yazmak bile gereksiz bu adam için
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |