![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sonra gitti kendini feshetti , 2ay sonra yeniden çıktı piyasaya ve Senin anlattığın gibi birçok kişi aynı tepkilere maruz kalmış malesef tribünde ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
inan antep macinda dayak yememe ramak kalmisti.üzerime cullansalardi vücudumda kirilmamis kemik birakmazlardi.beni provakatör ilan etti bazi mikropülar orada.zaten mac bitene kadar agzimi kapattilar bagirip diger benim gibi düsünenleri galyana getirmeyim diye.haklisin bilhassa ogün bircok kisi benim gibi susturulmus.ben cikista birkac kisiden duydum.hatta sille tokat yiyen bile olmus.anlayacagin tribünde demirörene toz kondurmazz sevgili liderlerimiz.anca kapalinin disinda biryerde tepki verebiliriz ama oda enfazla bir dakika sürer sonra yine kapali baslar kartal gol gol gol,demeye ardindan besiktasim benim biricik sevgilim söyle senden baska kimim var benim seninle aglarim seninle gülerim deyip sustururlar herkesi. | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |