![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştünün özellikle son dönemde ki performansı iyiyken sakatlanması kötü oldu ama ben Hakana güveniyorum.Eminim ki rüştünün boşluğunu dolduracaktır..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Rustu kral adam.. Rustu olsada olmasada sampiyonluk kacmistir bile.. Kasimpasa, Ankaragucu ve Trabzon maci bitirdi bizi..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok canım...kesin satmıştır Rüştü,FB den almıştır parayı Saraçoğlunda sahaya çıkmamak için...hatta aslında Denizli satmıştır FB ye..FB den para alıp Rüştü'ye bir tekme tamam... İşin aslı nedir biliyormusunuz...Topla karpuzu ayıramayanlar ancak bu yorumu yapar..ve işin trajikomik yanı;yukarda yazdığıma bile inananlar var bu forumda..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sanki Rüştü Daha Önce Fener Maclarına Cıkmadı Beşiktaş Formasıyla . | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşin üzücü yanı nedir biliyormusun Murat;Rüştü'ye satılmış,salak,******** diye yazılanları eleştirdim diye benim yazılarım siliniyor bu forumda..Üstelik en ufak bir hakaret etmediğim halde yazılarım beğenilmeyince siliniyor..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" Konu Karetta2002 tarafından (12-04-2010 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Senin Bu İlettiğin Cümleyide Not Ediyorum Abi Gereken Yapılacaktır Üzme Canını . | |||
| | |
| | #7 | |||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
O 17 yaşındaki kız cocugu o mesajı sildiyse ben sil dedigim icindir. Ne 17 yaşında ne de 5 yaşında oluşu forumda moderator olduktan sonra forumda yaptığı moderasyonların yoruma acık oldugu anlamına gelmez. Şerefsizin biri ortaya bir laf atıyor ve bu lafın bu forumda yeri olmadıgı icin onun mesajı siliniyor. Haliyle Alıntı olarak alınan senin mesajının da silinmesini istedim. Kimse kimseye burda aynı renkler altındaki catıda yorumunu begenmiyor diye silme yaptırımı uygulamaz. Teşekkürler. Gerekenin de ne olduğunu yazarmısın murat ? | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |