![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bobo ile Barosu kıyaslamak çok doğru olmaz bence. Baros'u Baros yapanda biraz da yanındaki adamlar. Keita, Arda, Kewell vs. Ben inanıyorumki Bobo Galatasaray da oynasa Barosdan daha da çok gol atar | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | herşey sezona başlamadan önce başladı kimse kızmasın Denizliye veya furbolculara doğru transferler yapılmadı .erkan zengin ve erhan güvenin gönderilmeside hataydı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle FB maçı beklenmeli Fb maçını büyük ihtimalle bu kadar eksikle kazanamayacağız ve şampiyonluk hayalleri bitecek 2.lik de suya düşcek uefa için mücadele edeceğiz gibi bir görüntü var. Neyse Denizli ile anlaşıldığına göre hocayla kalacak gidecek oyuncular şimdiden belirlenip bunun için adımlar atılmaya başlanmalı. Sonrasında da gerekli bölgelere transfer için girişimler başlamalı. Benim fikrim tabi ki gordon delgado zapo dışında tello fink holosko gönderilip onların yerine iki kanat oyuncusu bir forvet alınmalı. Eğer tabata da gönderilebilirse ortasahaya da bir takviye gerekiyor. Uğur Necip Ernst üçlüsünün bir sezonu çıkarmaları pek mümkün değil çünkü. Defansda çok sorun yaşayacağımızı sanmıyorum buraya transfer gerekmiyor bence. Transfer yapılırken de kanatlar konusunda özellikle top taşıyabilen hızlı çevik adamlar alınmalı. Forvete de aynı şekilde hareketli adam alınmalı. Orta sahaya alınacak adam ise çok iyi pas yapabilen bir adam olmalı ki öndeki hareketli oyuncuları iyi besleyebilsin. O kadar yavaş ve top çevirmekten aciz bir takım izliyoruz ki son senelerde, buna bir son denmeli artık. Bu şekilde bir politika izlerinse seneye en azından futbol adına güzel işler yapacağımıza eminim başarıyı zaman gösterir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
denizlinin futbol anlayisi bu naska birseye calismiyor cünkü kafasi...uefayada elemeden katilirsak direk eleniriz ilk turda zaten... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Bobo bu zamana kadar guzel oynamadi sadece gol atti.Ben Boboyu gol atarkende elestiriyorum.Cunku attigi gollar disinda hicbirsey yapmayan,hicbir ozelligi olmayan bir oyuncu.
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baros liverpoolda oynamış olabilir isterse barçada oynasın o zaman iyi olup şimdi kötü oynuyor olabilir ona bakarsanız Nihat'da Villareal'de oynadı ama şimdi gol atmakda zorlanıyor.Onu bıraktım Bobô'nun kaleye sırtı dönükken attığı en az iki gol var ve bu stilde gol atanda birtek Bobô var süper ligde ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Ceza alani icinde ise Sirti donuk oynayan ust duzey santafora pek rastlanmaz.Bobonun cezaalani icinde de boyle oynamasi tamamen fizik gucunun yetersizligi ile alakali.Kackere omuz omuza mucadelelerde Bobonun galip geldigini gordunuz.Yada kackere adam eksilttigini gordunuz. Gol atmasi ayri konu.Dogru zamanda dogru yerde oluyor ve dogru vuruslar yapiyor.Ama bence sirf bu becerisi icin Boboya tahammul edilmez. Baros konusuna gelince dediklerinizin hepsibi Bobo icin dusunun.Bobo madem bizim abarttigimiz kadar iyi bir adam nicin Fransanin sampiyonluga oynayan takimlari ya da herhangi bir ust duzey takim Boboya talip olmuyor. Cunku Bobo asla bir Carew,bir Kuntz ya da bir Nouma degil.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |