![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ilkyaridaki ts bjk macini hatirlayin,ikinciyari birgirdi adam tekbasina yorulmaya baslayan ts yi darmadagan etti,peki denizli bunu nasil düsünemiyor.sola ekremi koyup baslasa cokmu kötü olurdu.ayrica yusuf neolursaolsun taraftara cevap vermemeliydi.onca parayi o taraftar sahesinde aliyor bjk dan | ||
| | |
| | #2 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yusuf güçsüz bir oyuncu. 45 dk zar zor oynayabiliyor. Teknik direktörde biliyor yusufun 45 dk . zarzor oynayabildiğini.45 dk. dan sonrası yusufun oynaması yusufun değil hocanın suçudur bence. Bildik yere bilinçli bir taksire sebep olmak gibi birşey bana göre | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yusuf, dakika 4 dü, topa vuracak gücü yokdu ya. Futbolcu iyi gününde olur kötügününde, ilk onbirde de baslayabilir. Ama hoca nasil tahammül ediyo anlamiyorum ya. dakika 75 demeden adam oyuncu degistirmiyo. Yusuf sürünüyo sahada yine de hamle yapmiyor.En kötü Serdar Özkani koy belki yanlislikla bi calim atar asist yapar.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
| | |
| | #5 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Açıkcası taraftara bu şekilde yaklaşımları hiç güzel bir tavır olmamış.Biz ki sizden sadece sahaya çıktığınızda o formanın hakkını vermenizi istemiştik... Yazık sizlere yazık..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yusuf ayip etmis asil önemlisi neden bu yönetim yusufla 1 yil daha anlasti adamin kosacak hali yok yaf sanki gelecek yil yusufdan cok fayda görcez ozaman da adamin yürücek hali olmaz
__________________ BJK... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |