![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştünun sahada olması çok iyi işallah başka bir kaza bela çıkmazda..
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Komplo teorisi kuranlardan biri bendim çünkü FB'Lİ taraftar ile konuşursanız Rüştü hangi kritik maçlarda yoktu veya sakattı diye size ilginç şeyler söylerler,keza Ertuğrul Sağlam döneminde LİVERPOOL deplasmanı, METALİST deplasmanı,PORTO deplasmanı hepsinde yenildik hepsinin ilk maçlarında vardı deplasmanlarada yoktu yanılmıyorsam kritik deplasmanlara denk geldi Rüştü'nün sakatlıkları öylemi?Öyleyse çok enterasan ben komplo teorilerimi bunlara dayanarak yazdım yok eğer hakikaten ben kafamda kurduysam herkezden özür dilerim.Saygılar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştü için kimin ne söylediği hiç umurumda değil,olmadı da..Rüştü, Formanın hakkını vermeye çalışan,Türkiyenin Prof,sportif ve kariyer anlamında en büyük oyuncusudur.. Benimle anlaşmanız için Necip'in sözleşmesini iyileştirmeniz diyen bir prof hemde , hakeme itiraz edip ille de korner diyen bir adam.. Dipnot : Rüştü Porto Deplasmanında oynadı..hatta hatalı bi gol yedi ofsayt die durmuştu.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HakLısın Abi . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaşlar komplo teorisi kurarken Rüştü'nün profosyonelliğine,centilmenliğine,kabiliyetine kendi adıma laf söyleyemem sadece kritik maçlara sakatlığının sürekli denk gelmesi beni komplo teorisine ister istemez etti yanılmış olabilirim.Tabiki Şenol Güneş'ten sonra Türkiye'ye gelmiş en başarılı kaleciye sahip olduğumuz için bende çok mutluyum yanlış anlaşılmak istemem.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oyundan bir maç sadece çıktığını hatırlıyorum ama her maçta sakatlanıyor çıkmasada sakat olarak oynuyor ki bu maç Rüştü'nün sakat haliyle kaldırabileceği bir maç değil.Bir de yeni sakatlandı tekrarlayabilmesi de mümkün.Ayrıca bence artık Hakan'a da şans verilmeli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sevgili dostum..kaleci yalnız adamdır..sahadaki on kişinin kademesi olur ama kalecinin kademesi olmaz..tabiiki Rüştü de hata yapacak..nitekim yapıyor da belki de önümüzdeki maçta da yapacak ve maç gidecek..ama bu Rüştü nün değerini düşürmez..onun iyi kaleci olduğu gerçeğini değiştirmez..şunu da unutmayalım ki şu anda FB ile olmak olmamak maçına çıkıyorsak bu Rüştü nün son maçlarda adeta kalesine duvar örmesi sayesinde oldu..Trabzon,Ankaragücü ve Eskişehir maçları geliyor hemen aklıma.. Ancak ;Rüştü de aynı Gökhan Zan da olduğu gibi dirençsiz bir kas yapısına sahip ve özellikle darbelerde ve zorlamalarda çok çabuk sakatlanıyor.. Arkadaşlar;Rüştü gibi,Üzülmez gibi,Toraman gibi değerlerimizi lütfen birkaç maçlık performanslar ile değilde ,olimpik ruhu benimseyen genel sporcu çizgileri içinde değerlendirelim..bırakalım uzun yıllar takımımızda kalıp yeni yetişen genç futbolculara;sporcu olma yolunda örnek olsunlar.. Unutmayalım ki Beşiktaş'ımızı diğerlerinden ayıran özelliklerinden biri de önderlik ve öncülük misyonu taşımasıdır..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |