![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız CSKA Moskova karşılaşmasında sağ ayak fibula kemiğinde kırık oluşan başarılı futbolcumuz Filip Holosko, bugün Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat oldu. Kulüp Doktorumuz Şenol Akman'ın da yer aldığı ameliyat 1 saat sürdü. Operasyon sırasında Holosko'nun kırılan fibula kemiğine, plak-vida takıldı. Akman, ameliyatın başarılı geçtiğini belirtti ve Holosko'nun 2 gün sonra hastaneden taburcu edileceğini söyledi. Akman, "Tedavisi 2 aya yakın bir süre devam edecek. Bu 2 aylık süreçte fizik tedavileri yapılacak" dedi. Filip Holosko'yu hastanede eşi Adela ve kızı Sopie yalnız bırakmadı. İnternet sitemize konuşan Holosko, "Maçta ayağıma darbeyi aldığımda anladım kırıldığını. Ayağımda sertlik olduğunu hissettim. Sonra şişme başladı. Sadece ödem ve şişlik diye düşündük. Fibula kemiğinin kırık olduğunu MR sonucu anladık. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak en büyük isteğimdi. En kısa sürede iyileşip takımıma dönmek istiyorum" diye konuştu. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | En iyi oyuncularımızdan biri sakatlandı kötü oldu
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cska maçında; Serdar Özkan,Tabata,İbrahim üzülmezin oynaması şarttı.. Yusuf'u boşu boşuna aldı Denizli.Onun yerine saydıklarımdan birini alsaydı ya.. Sonra, İsmail Köybaşı oynatılır mı böyle bir maçta.. Enteresan, boş bir adam bu Denizli ve tabiki Demirören.. Ayrıca Holoskoyu da çok beğenirim.Umarım tez vakitte iyileşir..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! Konu Sükut tarafından (02-10-2009 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben hic uzulmedim.. Bu takima katkisi cok az.. Insallah Nobrenin ayagida kirilirda ondanda kurtuluruz.. Bobo&Batuhani istiyoruz artik yeter !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık oldu ya.Çokta beklentim vardı Holoskodan.Ağır defansın arkasına sarkıp gol atar umudu vardı.Ama olmadı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() Holosko umarım çabuk iyile$irsin ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Herkes şampiyonlar ligini düşünüyor ne hikmetse.. Bobo efendi Manu maçında kadroya alınmadı diye tavır yapıyor, kapris yapıyor ama ibb maçında oynamadı diye sesini çıkarmıyor ne hikmetse.. Holosko sakatlanıp ŞL'de oynayamayacak diye üzülüyor.. Kimse demiyor Beşiktaş ligde 13. sırada 6 maçta sadece 1 galibiyet almış 3 gol atabilmiş diye.. Kimse demiyor Beşiktaş'ın, takım arkadaşlarımın bana ihtiyacı var diye.. Eee hem 2. sınıf hem de duyarsız/ruhsuz adamlar alırsan alacağın karşılık bu olur.. Balık baştan kokuyor sen elin arjantinlisini, brezilyalısını kaptan yaparsan takımda ruh kalmaz tabi.. Beşiktaşlılık ruhundan bahsediyoruz hep ama o ruhu takıma aşılayacak kaptan olarak delgado,nobre vs seçiyoruz.. Ruhu temsil edecek adam onu küçük yaştan itibaren özümsemiş isim olabilir ancak.. Baba Hakkı gibi vedat okyar gibi rıza gibi.. Real madritde tonla yabancı var ama kaptan her zaman Raul'dur.. En çok parayı o alır.. Çünkü Madrit'in çocuğudur Raul.. Liverpol'da kim gelirse gelsin kaptan Gerrard'dır.. Bizde eğer böyle kaptan yapabileceğin bir adam bulunmuyorsa kadroda bu da Beşiktaş'ın ayıbıdır.. Ben 33 yaşındayım ilk kez takımda kaptan nitelikleri taşıyan adam bulamadığımızı görüyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazı yorumlarda kırılmasına sevindim yada öbürünün de kırılmasını isterim kurtuluruz gibi söylemler BEŞİKTAŞ taraftarına yakışmaz.. Oyuncu kötü oynayabilir belki eleştirebiliriz ama insanlık olma değerlerini hiçe sayıp ohh iyi olmuş mantığı ile hakeret etmek BEŞİKTAŞLILIKLA bağdaşmaz.Bahsettiğiniz futbolcu bu takımın futbolcusur yukarıayrancaköyüsporun değil..Yorumlarınızı yaparken buna göre yorum yapılmasını rica ederim..Ha yok yine aynısını demeye devam edeceksiniz sizin BEŞİKTAŞLILIK değerlerinden bi haber olduğunuzu düşünürüm... Holoskoya da çok çok geçmiş olsun..Umarım bir an önce toparlanabilir ve geri döner..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |