![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nouma fena koymuş lafı ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son Sözü Söylemiş Bizde Herkes Çok Önemli . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bu adam bambaşka bi adam..Pascal Nouma.. ![]() Uzun yıllar sadece tv'den gördüğüm bir oyuncuyu Pascal'ı ilk defa Trabzon macında gördüm..Yanına gidip bikaç dk. konustum hakikaten bambaşka,apayrı bi insan.. Bravo Pascal'a..Selçuk Yula gibi bir insana haddini bildirmiş..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | NOUMA: Hepsi de önemli. F.Bahçe iyi takım, fakat böyle maçta forma verilen Beşiktaşlı futbolcu, ismi ne olursa olsun, gereğini yapar. Biz öyle yapardık... Pazar günü 10 kişi bile sahaya çıksak, F.Bahçe'yi yeneriz! BAHAR: Peki sen oynasaydın, kim için 'Şu oyuncuya dikkat et' derdin? NOUMA: Hiçbirine... Dedim ya, ben F.Bahçe maçlarını asla derbi olarak görmedim, her zaman rahattım. Fransa Doğdu Beşiktaşlı oldu helal olsun Sana Pascal Nouma..
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | inaşallah... yenelim şu ezikleri... bu maçı alıcaz başka yolu yokkk
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |