![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar maçı seyreden arkadaşlarımızdan birinin ki güvendiğim bir kişidir anlattığı kadarıyla olay KARAGÜMLÜKLÜLER grubunun Alene saldırması şeklinde değildir..Böyle bi yanlışa düşmeden sadece gazetelerden açıklanan yazılara bakarak yorumda bulunmayalım..Olayı çıkaranlar Y.D. parayla satın aldığı kişilerdir.Lütfen o yüzden kulaktan dolma bilgilerle değil orada bulunan arkadaşlarımızla konuşmanızı tavisye ederim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
Bende düngece kapalidan iyibir arkadasla tlf da görüstüm ve bana söyledigi aynen söyle,hayatta bana yalan söylemez abartmazda.dün aksam Kapalida alen ilkkez böyle bir duruma düsürüldü.yerlere düsürülüp tekmeler atildi ona,20yildir kapalida mac izlerim daha böyle olaylar negördüm nede duydum.baskana ve yönetime simdiye dek sahip cikan ve tepkileri devamli engelleyen sevgili alen busaatten sonra yani sayin demirörenin adamlarindan yedigi tekmelerden sonra asla demiröreni desteklemez,zaten daha macin basinda tavrini göstermis,sanirim kulaklarimi tikiyorum kim neyaparsa yapsin gibi hareketler yapmis.yani uzun lafin kisasi arkadasimin bana anlattigi sayin demirören kapaliyida kullandi kullandi simdi onlari satti gitti yeni hainler buldu ve kapaliya sürdü.alen ve gurubu demirörene destek vermiyecekse bu saatten sonra ön+ümüzdeki maclarda stad yer gök fena inler demirören istifa diye.yani carsi destegini cektiyse demirörenin yagli ip boynuna girmistir demektir bu benim fikrim,hatta kongreyi bile beklemeden istifa edebilir durum böyle olursa.anlayacaginiz insallah alen cem ve digerleri artik demirörenin karsisinda olurlar,iste ozaman bu demirörenin bittiginin resmidir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bizimde tek temennimiz zaten bu yönde arkadaşım..El birliğiyle indireceğiz o demiröreni olduğu yerden..Ama istifa şeklinde değil kongreye kadar düzenli bi şekilde yönetim aleyhinde tezahürat yaparak ve bu da maç esnasında değilde maçın oynanmadığı dönemde yapılırsa en azından takımın olumsuz havadan etkilenmemesi sağlanır.. Karagümrüklüler olayına gelince her kafadan bir ses çıkmaya başladı eğer KAragümrüklüler başkanın adamı olarak orada bulunuyorlarsa onlarıda en kısa zamanda oradan temizlemek farzdır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
Forzanın bi açıklama yapması gerekiyor çünkü insanların kafası çok karışık. Herkes çarşıyı eleştiriyor ama çarşı setin önü değil , çarşı bütün satdtır . Kapalıdır eski açıktır , yeni açıktır , numaralıdır. Çarşı birilerinin malı değildir , herkes Aleni suçluyor ama Alen de çarşının sahibi değildir , sadece Çarşılı bir amigodur , kurucularındandır , tam beşiktaşlıdır. Dünkü olaylardan sonra gazetelerden tvlerden haberlere bakıp özelde Çarşının , genelde büyük beşiktaş taraftarının tavrını eleştirenlere sözüm şudur ; olayların sorumlusu tribünlere paralı adam sokup tribünleri karıştıran , tribünleri bölmeye çalışan ,beşiktaş yönetimi ve Y.D. dir. Not : Bugün bütün gazeteler yazıyor , herkes şahit olmuş. Yıldırım demirören içerde yönetim kurulu üyelerine bağırmış , " BUNLAR MI SİZİN ADAMLARINIZ , HANİ PROTESTO OLMAYACAKTI ? " gibisinden laflar sarfetmiş. Konu inans tarafından (04-10-2009 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |