Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
boboyu katmamaktaki amacınız nedir acaba anlayamadım bobo nun oynadığı bölgeye falan laf etcekseniz gene sene başından beri bana ayağında top dahi tutamamasını da açıklayın bir kere bile top sürememesini açıklayın top indirememesini pas verememesini açıklayın ya bunların oynadığı bölgeyle hiç bi alakası yok bobo yu mahveden falan yok istemiyor işte oynamak. Nobreyle bobo arasındaki fark şu nobre oynayamıyor Bobo OYNAMIYOR boboyu katmamak nedemek ya artık sınırı aşmaya başladı adam yetenekleri varsa çıksın biraz guruyla mücadele etsin bu takımda yerinde oynamayan bi dolu adam var ekrem dağ ın asıl mevkisinde oynadığı sayılıdır ama adam çıkıyor mücadele ediyor fink haftalardır niye alındığını bile anlayamadı adam ama çıkıyor mücadele ediyor elinden geleni yapıyor bu bobo napar ya allah aşkına tek bir doğru hareketini söleyin bir tane şut çekti onu da çekmese zaten sahada olduğunu anlayamayacaktım. |
Yok abi yok, Bobocu onlar, en iyisi Bobo diyorlar başka bir şey demiyorlar, Beşiktaş'tan çok Bobo'yu izliyorlar herhal, gerçi izlenecek hiçbir şeyi de yok ama...Ruhsuz futbolcuyla oynamak isteyen, bu forma için terini akıtan oyuncuları bizim taraftar çok iyi ayırır aslında, ama bu Bobo için geçerli değil sanırım, futbolcu sevgisi takım sevgisinin önüne geçiyor zaten bugünlerde, hadi hayırlısı!..