![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bak ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum kimseyi de savunmuyorum ben gider desteğimi veririm her türlü. Kim sete çıkmış kim inmiş beni ilgilendirmez ama ben sana yaşadığımız olayları anlatıyorum. Oraya çok kalabalık geldiler senin taraftarı yönlendiren amigolar dediğin adamlar toplasan 10 tane vardır ya da yoktur. İlk başta çok kalabalık geldiler ve Aleni indirdiler sonradan Alen'e yakın isimler gelerek sete çıkanları indirdiler. Ayrıca söyle de bişey var Alen'in olanlardan haberi olsa bence protestoya ilk başta izin vermezdi. Kendi kulaklarımla duydum maçın başında mı sonundamı protesto edelim dediğini. Protesto edilirken de engellemeye çalıştığını görmedim. Yani bazen konuları bilmeden ön yargılı yorumlar yapılıyor. Burada yazılanlar ile insanlar karşılarındakileri öyle görüyor. Düne kadar gazetelerde okuduğunuz haberlere renkli basın deyip dalga geçiyordunuz bugün kaynak gösteriyorsunuz. Benim üzüldüğüm de bu bilinçsizce mesajlar olması. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Gerçekten çok yazık,yeni açık tribünden dün gece olanları seyredip iç yüzünün böyle bir şey olduğunu tahmin etmiştik,"ÇARŞI" grubu kendini fes ederken zaten bu Karagümrük'lü yeni yetmeleri hazmedemeyip,kaldıramayıp,mücadele etmedikleri için bırakmak istemiş bugün olacakları o zamandan görür gibi oldukları için canları sıkılmıştı fakat onlarında yanlışlar var tabi,Başkan'ı size havale ediyorum çünkü forum tarafından ikidir yasaklanıyorum yani Başkan ve adamları süreki iş başında birde bakmışız forum beni başkana hakaretten mahkemeye veriyormuş ne gülerim ama lütfen bu forumu okuyup beni yasaklayanlar siz ne kadar BEŞİKTAŞ'LISINIZ BEN NE KADAR BEŞİKTAŞ'LIYIM ben 1989 senesinden beri para verip bilet alıp aşkımı yaşıyorum siz internet başında ne kadar Beşiktaş aşkı yaşıyorsunuzda ben ve benim gibi düşünenleri yasaklıyorsunuz soruyorum buradan!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | * Pembe bir tablo çizdiniz ama kulüplerin beslediği bu tarz gruplar dönüp dolaşıp kulüplerin başına bela oluyor, küfür ve protestolarla terör yaratıyorlar. -Öyle olmasın diye, yönetici arkadaşlarla 15 günde bir toplanıp Çarşı Grubu'nu, başka tribün liderlerini çağırır küfür ve taşkınlıklar konusunda telkinlerde bulunuruz. * Çarşı kontrolünüz altında yani. -Tam olarak diyemem ama kademe kademe oraya doğru gidiyoruz. Kaynak : http://besiktasforum.net/forum/futbo...-dolar-verdim/ Eh ne diyelim az çok başarmış. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ben hayatımda bu kadar kahrolduğumu hatırlamıyorum bizim taraftarlarımız iyi günde kötü günde hep desteklediler takımımızı ama şimdi her kanalda taraftarlarımız kötüleniyor show tv de bizim taraftara göstermelik aşk dediler neymiş kendimizi seviyomuşuz takımızı değil delirecektim artık msj attım yayınlamadılar bile adımızı zedelediler birbirimize düşürdüler hiçmi hakkımız yok bu adam milyon dolarları babasını malıymış gibi dağıtırken laf söylemeye protesto edemezmiyiz sinan ********i diyorki taraftar baskısından kurutlalım taraftar başkanı istifa ettiremez ulan taraftar beşiktaştır bu takım biz olmadan nasıl olacak ********ler kendilerini taraftardan üstün görüyolar bizim için önce beşiktaş sonra taraftarı haykırmam lazım bunları dayanamıyorum artık bize söylenen lafları kaldıramıyorum allah bizi bu duruma düşürünlerin belalarını versin taraftarlığımıza laf ettirmeyiz ulaannnnnnnnnnnn | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Seni kimin uzaklaştırdığını bilmiyorum ama bende yöneticiyim sen kimsin ki benim Beşiktaş'lılığımı sorguluyorsun ? Yok 1989 senesinden beri bilet alıyormuşsun bundan bize ne ben ve benim gibi yönetici arkadaşlarda sürekli maçlara geliyor bizlerde her sene kombine alıyoruz bizde aşkımızı yaşıyoruz. Sen bilet alıyorsun diye burada küfür etme hakaret etme hakkın var diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Eğer öyle düşünüyorsan senin yerin bu forum değil arkadaşım. Bundan önceki banlanan arkadaşlar neyin arkasına sığınsın o zaman ? Saçma saçma konuşup sivrilmeye çalışmayın bu şekilde kendinize ve foruma zarar verirsiniz bizlerde buna izin vermeyiz. Adam gibi eleştiri yapın o kadar eleştiri konusu var onlar neden silinmedi oradaki arkadaşlar neden banlanmadı madem bizler başkanın adamıyız onlarıda banlayıp o konuları da silmemiz gerekmiyormuydu ? Sormuşsun ya ben ne kadar Beşiktaş'lıyım diye. Sen aldığın bilet karşılığını burada istediğine küfür ve hakaret etme hakkı olduğunu düşünecek kadar Beşiktaş'lısın. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |