![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen Bir 41 Daha Çıkar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Gol kısırlığının suçlusu teknik adam Mustafa Denizli. Ancak bu hakemlerin olumsuz etkisini haklı çıkarmaz. Bu ligde teoride 34 golle namağlup şampiyon olma şansın yok mu? Var. O zaman sapla samanı birbirine karıştırmayalım. Bu sene en az 10 "çok net" penaltımız göz göre göre iç edildi. Rakip kaleye giderken Beşiktaşlıyı indirmenin cezası da %50 ihtimal faul, çalınırsa da en fazla sarı kart. 1 aydır maçlarda dayak yedik yarı sahayı geçince, rakibe hiç bir şey yok. Seneye oyuncu alırsın, Batuhan oynar, Nihat form tutar vs gol sorununu çözersin. Ama çözülemeyen dış sorunlara ne demeli? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genel anlamda bugünkü ortaya çıkan bu tablonun sorumlusunun yönetim olduğu konusunda hemfikiriz. Fakat son haftalarda ciddi anlamda toparlanmış bir Beşiktaş vardı. Ne zaman ki sakatlar art arda geldi , bir düşüş yaşandı tekrardan. Tam kendine gelecek derken , sakatlar iyileşti derken bu kez de hakemlerin mağduru oldu her zamanki gibi Beşiktaşımız. Yani sadece 41 gol atabilmişse bu takım sorumlusu , başta yönetim , sonra şansızlık , hakem hataları ve maç esnasında bazı oyuncuların saç baş yolduracak kadar yapmış oldukları bariz hatalar. Umuyorum seneye aynı hatalar tekrarlanmaz.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
m.denizliyi eklemeyi unutmuşun. bence yönetim ve denizli baş sorumludur.futbolcu da suçlu ama uygun futbolcuyu almayıp var olanlarıda uygun yerdeoynatmayan asıl suçludur. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sezon başında kabiliyetsiz Nobre'ye 2M euro verildi bildiğim kadarıyla ve Nihatla da 3.5M euro ya anlaşıldı. Bobo gidicek kalıcak derken küstürüldü ve diğerlerinden çok az bir para alıyor. Tello ve Holosko da az para alıyor Nobre ve Nihata göre. Sezon başında aradaki para farkı bu kadar açılınca sanıyorum hepsi moral ve motivasyon olarak düştüler. Sezon ortalarına doğru anca Bobo birz toparlayabildi. Hücuma dönük oyuncuların hiçbirinden bu sene bir verim göremedik. Kötülerin iyisi olarak Bobo önplana çıktı. Kalıcaksa bari aldığı parada iyileştirme yapılsın.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başında ADAM gibi bir BAŞKAN, adam gibi Bir TEKNİK DİREKTÖR yoksa Elinde Doğru Düzgün ne Orta Saha ne Sağ Kanar nede SOl Kanat Hücum Oyuncısı Yoksa ve hücuma göbekte katkısı olsun diye gidip 8 milyon Euro saydırıp Tabata yı Aldığı halde o adamı kullanamamışsak. Suçlu içbir işte anlamayan Demirören ve Teknik Direktör lüke alakası olmayıp Tatil Parasını çıkarmaya gelen Eski LigTV yorumcusu Mustafa Denizli.dir.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Türkiye'ye hücum futbolunu getiren Denizli'yse hele bu takımın başındaki isim, daha da ayıp oluyor bu 41 gol!..Koskoca Beşiktaş takımının, rahat kazandığı maç sayısı, 3'ü geçmiyor bu sene, ilginç değil mi bu... Bunda baş sorumlu tabiiki M.Denizli'dir, neymiş forvetlerimiz formsuzmuş, yahu bir forvet 1 ay formsuz olur, 2 ay olur, eyvallah diyelim onlara, ama bir sezon boyunca formsuz olur mu yaf bir takımın hücum elemanları, olursa bunda baş sorumlu tabiiki hocadır, sen ne yaptın bu adamlara diye sormazlar mı adama, iyi bir lider, iyi psikolog deniyorsa Denizli için, çözse ya bu sorunları, bir sezon boyunca hikaye anlattı durdu, taraftarda arkandayız dedi, hoca işini bilir dedi, gördük yaptığı işleri işte!..Neymiş, adam yokmuş, yaf Bobo-Holosko-Nobre-Nihat-Batu gibi 5 tane forvet, Yusuf-Tabata-Tello gibi 3 tane 10 numara, tamam bunlar Avrupa'da iş yapmaz, eyvalah, ama Türkiye'de de bunlar iş yapmazsa bırakın konuşmayalım hiç biz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Son derece doğru bi tespit..Burada hatayı sadece dışarıda aramaktansa kendi içimizdeki sorunlara öncelikle çözüm bulmalıyız..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |