![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | arkadaşım sen çok güzel konuşuyosun ama ütopyada yaşıyosun resmen haklısın kongreye kadar beklemek en güzeli haklısın küfür etmemek en güzeli ama şöyle düşün bu yönetim kongrede ibra edilmek için üyelere 2 milyar para verdi herkes şu anda onun elinde tribüne nifak sokup kardeşi kardeşe kırdıranda bu adam 3 ay sonra olacakları söyleyeyim sana demirören yine başkan olacak hikaye bunlar kongrede yine oy verecekler bu seçim genel seçim gibi değil ya bütün taraftarlar oy versin öyle seçilsin belirli insanlar veriyolar oylarını 8 yediğimizde ağlayan ben şampiyon olsak bi sevincimden mutluluktan ağsam diye yıllarca bekledim şampiyonlukta sabahlara kadar kutladım ben takımımı çok seviyorum borçsuz olan klüp şu anda bu adama 60 milyon dolar borçlu durumda resmen takımı almaya çalışıyo beşiktaş kimsenin malı değildir hepimizindir işimiz kongreye kaldıysa allah yardımcımız olsun saygılarımla | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
bunu duymayan galiba bir tek sen kaldin herhalde adamin parasi varki 6 yildan beri kimse bi cit bile diyemedi ben avrupada yasiyorum ama besiktasimizin her macini ekran basinda izliyorum haber kanallarinda besiktas taraftari ikiye bölündü..... carsi demirören yandaslari vs. haberleri cikinca biz üzülmüyormuyuz o yüzden secimlere beklemeden bir an önce demirörene taraftarlar restii cekmeli nasil olursa olsun ama bu adam istifa etmeli tabiki klavyeden kolayca yazabiliyorum ama biliyorum ki stadyuma gelen asil besiktaslari kardeslerim geregini yapacagina adim gibi de biliyorum inaniyorum artik is cigrindan cikti sonuca nasil giderse hakdir..... takimi desteklemeye gelince bende karsiyim kusura bakmayin adamlarin kazandigi paralar ortada ve sonucda amatör oyuncular degil cikicaklar hem taraftara hemde rakiplerin dersini verecekler denizlispor 1-0 yenmekle olmuyor en azindan 2 veya 3 olmaliydi....bir teselli olurdu hala kötü oynuyoruz ve kötü oynamaya özenle calisiyoruz ....... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |