Alıntı:
murat_eren´isimli üyeden Alıntı
arkadaşım sen çok güzel konuşuyosun ama ütopyada yaşıyosun resmen haklısın kongreye kadar beklemek en güzeli haklısın küfür etmemek en güzeli ama şöyle düşün bu yönetim kongrede ibra edilmek için üyelere 2 milyar para verdi herkes şu anda onun elinde tribüne nifak sokup kardeşi kardeşe kırdıranda bu adam 3 ay sonra olacakları söyleyeyim sana demirören yine başkan olacak hikaye bunlar kongrede yine oy verecekler bu seçim genel seçim gibi değil ya bütün taraftarlar oy versin öyle seçilsin belirli insanlar veriyolar oylarını 8 yediğimizde ağlayan ben şampiyon olsak bi sevincimden mutluluktan ağsam diye yıllarca bekledim şampiyonlukta sabahlara kadar kutladım ben takımımı çok seviyorum borçsuz olan klüp şu anda bu adama 60 milyon dolar borçlu durumda resmen takımı almaya çalışıyo beşiktaş kimsenin malı değildir hepimizindir işimiz kongreye kaldıysa allah yardımcımız olsun saygılarımla |
Yapacak bişeyimiz yok ki her halükarda seçimi yapacak olan Beşiktaş genelkurulu dur yani kongre dir gidip inönü yü yaksakta bizim oy verme gibi bir şansımız yok onun için sakin olalım sükuneti sağlayalım yeniden bakın büyük başkan Seba da olaya el attı artık eskisi gibi olmaz demirörenin parası sökmez kongre de .