Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Neokartal'dan alıntı....
"Geçen sezon şampiyon olduk diye yapılan saçmalıklara sessiz kalacak değiliz.. Bu saçmalıkları ertuğrul,şifo,rıza yapsaydı şimdiye tekmeyi vurmuştuk.. "
"Yapılması gereken ilk şey bu yönetimden kurtulmak.. Daha sonra da sistemli bir şekilde geleceğin planlarını yapmak.."
kusura bakma dostum ama bu söylediklerinin hiçbirisi taraftarın işi değil..taraftarın işi olmadığı da kanunve tüzüklerle belirtilmiştir..Taraftarın işi diye de birşey olmaz ,taraftar kendi kendine de durumdan vazife çıkaramaz..
kimse "bana kulübün sahibi taraftar" dır mavrasını atmasın..ona buna tekme atmak, geleceğin planlarını yapmak gibi şeyler asla ve asla taraftarın işi olmaz,olamaz.. Bu gibi yönetsel vazifeler ,yukarıda belirttiğim gibi ;kanun ve tüzüklerle belirtilen kişi ve kurullara verilmiştir..Türkiye bir hukuk devletidir,onun kurum ve kuruluşları da kanun ve yasa hükümlerinde belirtilen kurallar gereğince yönetilir..
Beğenirsiniz yada beğenmezsiniz.....
Şahsen ben bu yönetimden resmen iğreniyorum...Beşiktaş 106 yıllık tarihinde hiç bu kadar kötü yönetilmediğine de inanıyorum ama....
Bu yönetimden kurtulmanın yolunun ,kayıkçı kavgalarından geçmediğine de ,Beşiktaşın tüzüğü gereği ne ise öyle idare edilmesi gerektiğine de inanıyorum.. |
Benim söylediklerimde bir istek, temenni var zorbalık ve çapulculuk tabiki yok.. Zaten onu yapanların derdi belli.. Ben bu yönetimden kurtulmalıyız, sessiz kalmamalıyız derken medeni bir şekilde protestomuzu yapmalıyız, bu yönetime destek vermediğimizi, onları istemediğimizi göstermeliyiz diyorum.. Sadece genel kurulu, kanunları ve tüzükleri beklersek ilerleyen yıllarda bunlara ihtiyacı kalmayacak bir kulüp kalacak.. Bu arada "bu kulübün sahibi taraftar" sözü egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözü ile eşdeğerdir.. Aksi durum saltanatın eşdeğeridir çünkü.. Bu kulübün sahibi tabiki taraftardır Demirören ailesi veya herhangi bir camianın ileri geleni felan değildir.. Onlar bu camiaya hizmet etmek için seçilmiş kişilerdir.. Görevlerini yaparlar ve giderler.. Kişilerin önemi yoktur. Asıl olan GERÇEK Beşiktaş taraftarıdır, Rantiyeciler değil..