![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde siyah-beyazlı taraftarlardan gelen soruları yanıtlayan Matias Delgado, UEFA Kupası'nda zor bir grupta mücadele edeceklerini ancak üst tura çıkma inançlarının yüksek olduğunu belirtti. Delgado, ''Bayer Leverkusen, Brugge, Dinamo Bükreş ve Tottenham kaliteli ekipler. Ancak takım olarak gruptan çıkma inancımız çok yüksek'' dedi. Arjantinli futbolcu, Beşiktaş'ın ligdeki şampiyonluk şansıyla ilgili bir soruya da, ''Şampiyon olacağımıza da kesinlikle inanıyorum ve takım arkadaşlarımın hepsi benim gibi düşünüyor'' yanıtını verdi. “BEKLENEN DÜZEYE GELECEĞİM” Genç ve yeni bir takım olduklarını, bu yüzden ilk haftalarda puan kayıpları yaşandığını anlatan Delgado, ''Kısa zamanda istenilen düzeyde olacağız'' dedi. Şu anda, geçen sezon görev yaptığı FC Basel'deki performansında olmadığını kaydeden Delgado, ''İstediğim gibi oynamıyorum. Bunun farkındayım. Çünkü kısa bir süre önce ciddi bir sakatlık yaşadım ve idmanlara daha yeni başladım. Kısa bir süre sonra istenilen düzeye geleceğim'' diye konuştu. “HAVAALANINDAKİ KARŞILAMAYI UNUTAMADIM” Beşiktaş taraftarlarına da övgüler yağdıran yıldız futbolcu, ''Dünyanın en ateşli ve en iyi taraftarlarından bir tanesi. Bana göre de Türkiye'nin en iyi taraftarı. Geride olduğumuz zaman verdikleri destek çok olumlu oluyor. Unutamadığım olay ise havaalanındaki karşılama'' diye görüş bildirdi. Delgado, ''Ricardinho ile birlikte oynayabilir misiniz? Ricardinho'dan sonra formun düştü mü?'' biçimindeki sorulara ise, ''Arkadaşım Ricardinho ile ilgili olarak sorduğunuz sorular teknik bir konudur. Bu tip sorularda tek yetkili, hocamız sayın Jean Tigana'dır. Her oyuncu buna saygı duymalıdır. Ben de hocamın kararlarına saygı gösteriyorum'' diye yanıt verdi. “ŞU AN SADECE BEŞİKTAŞ’I DÜŞÜNÜYORUM” ''İspanya'dan cazip bir öneri gelse bizi bırakıp gider misin? Beşiktaş mı, İspanya mı?'' biçimindeki bir soruyu ise Arjantinli futbolcu, ''Hedeflerimde İspanya var. Şu an için tek hedefim Beşiktaş'ın yaşayacağı başarılar, kazanacağı kupalar. Sözleşmem süresince yalnızca bunları, Beşiktaş'ın başarılarını düşüneceğim'' diye yanıtladı
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
|
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kaliteli oyuncuda ona bişey demiyoruz da nerde. 5 milyon euro verilen adam zehirlenerek takımını yalnız bırakamaz totnım maçında cezasını kessin yönetim.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |