![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ardacım sen ihtimal vermiyorsun ama bir tane muhalif isim gördünmü bu yönetime karşı. Sanki herşey yolundaymış gibi kimse bu gidişe dur demiyor. Yani bizim hep kendimizi avuttuğumuz ileri gelenler çıkar üzerine düşen görevi yapar psikolojisi neden şimdi gerçekleşmiyor. Takım kötüye gidiyor daha ne kadar kötüye gidebilir ki bu ileri gelenler çıksınlar ortaya. Ben sessiz kalınırsa karşısına aday çıkacağına da ihtimal vermiyorum. Sonuçta çıksa bile önceki seçimlerde yaptığını (kongreye üye olmayan alakasız kişileri sokarak oy kullandırmak gibi) yine tekrarlayacaktır. Başkanı seçmek tabi ki taraftara düşmüyor ama kötü gidişide alkışlamak veya sessiz kalmakta taraftarın görevi değil. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
valla bize..o dönemde görev yapan,H.Arat ve S.Bilgili gibi genç dinamik ve vizyonu olan yöneticiler ve onları kontrol edecek vizyonu olan dinamik,saygın bir başkan lazım..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İşte abi benimde anlatmak istediklerim bunlar taraftar 6 sene sabır etti takım düzelmedi maalesef başkan bu işe aday olacakları da bu işten soğuttu taraftarın bu şekilde artık başkana dur demesi belki aday olmak isteyenleri tekrardan ateşleyebilir. Tekrarlıyorum bu kadar dolmuşluk asla başarısızlıkla alakalı değil 6 sene boyunca izlenen yanlış politikalardır. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |