![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | demirörenle 3 te 3 yapıp şampiyon olacağımıza demirörensiz 3 seneyi ıska geçmeye razıyım. akıllanmasını değil artık bırakması gerek. ayptıkları unutulucak yutulucak cinsten değil bazıları 2 kupaya bunları unutsada
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
bunu duymayan galiba bir tek sen kaldin herhalde adamin parasi varki 6 yildan beri kimse bi cit bile diyemedi ben avrupada yasiyorum ama besiktasimizin her macini ekran basinda izliyorum haber kanallarinda besiktas taraftari ikiye bölündü..... carsi demirören yandaslari vs. haberleri cikinca biz üzülmüyormuyuz o yüzden secimlere beklemeden bir an önce demirörene taraftarlar restii cekmeli nasil olursa olsun ama bu adam istifa etmeli tabiki klavyeden kolayca yazabiliyorum ama biliyorum ki stadyuma gelen asil besiktaslari kardeslerim geregini yapacagina adim gibi de biliyorum inaniyorum artik is cigrindan cikti sonuca nasil giderse hakdir..... takimi desteklemeye gelince bende karsiyim kusura bakmayin adamlarin kazandigi paralar ortada ve sonucda amatör oyuncular degil cikicaklar hem taraftara hemde rakiplerin dersini verecekler denizlispor 1-0 yenmekle olmuyor en azindan 2 veya 3 olmaliydi....bir teselli olurdu hala kötü oynuyoruz ve kötü oynamaya özenle calisiyoruz ....... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ramesoon çok akıllıca konuşuyorsun keşke tüm taraftarlar sen ve blackseaeagless gibi sakin olabilse... hepsi yangın körükle gidiyor .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaa..birşey dikkatimi çekiyor..gazetelerde ;Tabata dan,İsmailden, Ferrariden bahsederken yazılar hep; ....milyon euro ya transfer edilen ....diye yazıyorlar...yani basın takıma zarar vermek için,futbolcuları baskı altına almak için her yolu deniyor,camianın ileri gelenlerinin ağzından verilmemiş demeçleri yazıyorlar,biz ise kendi futbolcumuzu ıslıklıyoruz...biraz sakin olalım...kimsenin ekmeğine yağ sürmenin bir alemi yok..Beşiktaşın hedefi bitmez arkadaşlar..Öncelikli hedef;şampiyonluk ve Avrupa da başarı,olmazsa ikinci olup şampiyonlar ligine gitmek,kupayı kazanmak..hiç olmadı adam gibi top oynamak...ama bunun için sakin olup sakin kalalım...Yönetime küfür ettikçe ,adamları mağdur konumuna düşürürüz...mesela ;30 bin kişi,her 15 dk.da bir 2 dk süre ile beyaz mendil sallasa nasıl olur..mesela hiçbirşey yazılmamış simsiyah pankartlar açılsa nasıl olur?..bunun gibi daha nice protesto şekilleri olabilir diyorum..ama takıma desteğimizi hiç bırakmayalım...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | nesine sabredilecek daha bu takimi bu hale getiren tüpcü ve ezik mini mustafa nin neyine sabredilecek daha bilerek yapilsa bir takim bukadar batirilmaz herkes yalnizca demirörene öfkeli ama denizlide bu takimi batirmak icin elinden geleni ardina koymuyor her ikiside derhal defolup gitmesi ocaga kadar beklersek ligte en iyi 10. sirada sampiyonlar liginede zaten denizlinin aliskanligi gibi sifir puan bunumu bekleyelim parayla oy toplayan para verip taraftar dövdüren adamami saygi gösterecegim mini mustafaya gelince haftalardir 1 metreden bos kaleye gol atamayan 15. sinif topcu nobre ve dünyanin en salak kalecisi rüstüyü israrla takimda oynatmasi yada futolculari alakasiz alakasiz yerlerde oynatmasindaki israrin arkasinda yatanlar ney birisi bunu aciklasin biz kötü durumda degiliz bitmis durumdayiz ve hala susalim öylemi bence gec hemde cok gec kalinmis bir durum , hem bu arada bizim seyircimiz küfür ettikce tüpcünün cok hosuna gidiyordu alkislayip gülüyordu birdahaki macta denizli macindakinden 10 kat daha fazla protesto edilsin ben ve 30 arkadasim burda kendimizi yirtiyoruz wolksburg macina bilet bulalimda tüpcü ve mustiye küfür edelim diye yakamizi birakana kadar hakaret ve küfüre devammmmm....zaten bu forumda sen ve 2-3 kisi haric hepsi benim gibi düsünüyor bu konuyuda senden baskasi acmazdi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
çok harika yazmışsın helal olsun vala aynen katılıyorum !
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | varya hala destek verelım dıyenlere anlam veremıyorum yoo yo yada anlam verebılıyorum nıye cunku basarısızlıga alıstı bazılarımız gs den fb den ayrılıyoruz anadolu takımına donuyoruz bız besıktasız demıroren gs de yada fb olsa 6 yılda bunlar olsa soyleyın bana hala baskanmıydı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bırakın bu sevgi pıtırcığı modlarını.ortada duran ve yıllardır süren bir gerçek var : DEMİRÖREN.. yapmadığı bir taraftarı birbirine düşürmek vardı onuda becerdi uğursuz.yıllardır söyülüyoruz ; 5kere de şampiyon yapsa herifte yönetme kabiliyeti ve becerisi yok,vizyonumuzu değiştirdi,bize yakışmıyor,mideler kaldırmıyor. ve bu durumda da sevgili başkan demirören lütfen istifa edermisiniz demekte olmuyor haliyle!şampiyonluktan çıkmış bir takımın çocuk yaşta insanların bile farkına varacağı gerizekalı seçimler ve yönetim tarzı sonucunda bu hallerdeyiz.maddi manevi ve hatta Beşiktaşlılık duruşu açısından da takımı ne hallere getirdi. ortada böyle bir tablo varken sevgi dolu sözcükler kuramıyorum. en büyük kalemiz kapalıyı bile karıştırdı bu herif!! Beşiktaşlı adam gururlu adamdır kardeşim! geldiğin gibi gitmesini bileceksin.gitmezsen küfürde yersin dayakta. olaylar patlak vermeden öncede diğer senelerde ısrarla demirörene toz kondurmadı bir kesim!!!yazıklar olsun onlara da.. Beşiktaşı menfaatleri için kullanan kim varsa allah b..sını versin! sorun bu sene kötü durumda olmak değil sadece.. nice kötü seneler gördük yoksa, ne kahırlar çektik sorun şeref haysiyet sorunu oldu artık.bu herif gidecek! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biraz sakin olun arkadaşlar bizleri zor durumda bırakmayın | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |