![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bırakın bu sevgi pıtırcığı modlarını.ortada duran ve yıllardır süren bir gerçek var : DEMİRÖREN.. yapmadığı bir taraftarı birbirine düşürmek vardı onuda becerdi uğursuz.yıllardır söyülüyoruz ; 5kere de şampiyon yapsa herifte yönetme kabiliyeti ve becerisi yok,vizyonumuzu değiştirdi,bize yakışmıyor,mideler kaldırmıyor. ve bu durumda da sevgili başkan demirören lütfen istifa edermisiniz demekte olmuyor haliyle!şampiyonluktan çıkmış bir takımın çocuk yaşta insanların bile farkına varacağı gerizekalı seçimler ve yönetim tarzı sonucunda bu hallerdeyiz.maddi manevi ve hatta Beşiktaşlılık duruşu açısından da takımı ne hallere getirdi. ortada böyle bir tablo varken sevgi dolu sözcükler kuramıyorum. en büyük kalemiz kapalıyı bile karıştırdı bu herif!! Beşiktaşlı adam gururlu adamdır kardeşim! geldiğin gibi gitmesini bileceksin.gitmezsen küfürde yersin dayakta. olaylar patlak vermeden öncede diğer senelerde ısrarla demirörene toz kondurmadı bir kesim!!!yazıklar olsun onlara da.. Beşiktaşı menfaatleri için kullanan kim varsa allah b..sını versin! sorun bu sene kötü durumda olmak değil sadece.. nice kötü seneler gördük yoksa, ne kahırlar çektik sorun şeref haysiyet sorunu oldu artık.bu herif gidecek! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agzina saglik kardesim bu yönetime hala sabir gösteren adam besiktasli degildir ve aslada OLAMAZ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |