![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arsenal taraftarı isyan ediyor , çoluk çocuk takımı diye ... yıllardır şampiyonluk yüzü göremiyor , bu model işe yarasa orada yarardı Büyük takım büyük futbolcularla olur , hayal bunlar ... Çok iyi kadron büyük ,tecrübeli yıldızların olur , onların arasına çok yetenekli iki tane genci monte edersin amenna ... ama tamamen gençlerden oluşan bir kadronun başarılı olması ( büyük takım için söylüyorum ) tamamen hayaldir bana göre
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | batuhan'ı gönderen bu adam daha başka genç oynatmaz bunuda burda söylüyorum...
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gençleri oynatsınlar,3 maç kötü gitsin bak nasıl küfür kıyamet saldırıyorlar gençlere..çok gördük bu masalları...sırf birilerini eleştirmek için renkli basının ağzı ile konuşmayalım..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | gençlerle yola devam edecek adam elindeki gençlerin kıymetini bilir batuhanı sattın serdar özkanı gönderiyorsun bedavaya böylemi devam edeceksin gençlerle.bence denizli gençleri harcamaya devam edecek | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
O'nlar ;Alex gibi ,Quaresma gibi şapkadan tavşan çıkaracak sihirbazların peşindedir..Serdar'ı bitirdiler ,sonra da hocaya neden oynatmıyorsun diyorlar..Rüştü gibi bir adamı linç etmeye kalktılar,sırada Holosko var..Tello var var da var..Beşiktaş;ın stadının yapılmasını en çok ben istiyorum...en ucuzu 75 milyondan sat biletleri,kaldır bedavayı,kaldır otobüsü vs..bak nasıl o trübündekiler temizleniyor..Ama nerde o radikal yönetim..Yönetim acz içinde Quaresma yı transfer etmenin yolunu arıyor..Elindeki futbolcuların primini ödeyemiyor ,gidip Quaresma peşinde dolaşıyor..Şu anda bırakın ülkemizi ,Avrupa da bile "size" yani iri stopper yok,ellerinde 1.94 lük sol ayaklı stopper(Dünyada çok az) Atınç var,hala yabancı defans oyuncusu arıyorlar,Ali Kuçık gibi 100 metreyi 11sn. de koşan bir forvet var gidip Q7 saçmalığını zorluyorlar..Neden;taraftar tatmin olsun ki maçta kendilerine küfretmesin diye.. Hoca Quaresma yı istemiyor lafını el altından yayıp ,skorsever taraftarı hocanın üzerine salıyorlar..hoca yerden göğe kadar haklı Quaresma yı istememekle..kendisine sormadan yapılan Nihat,Tabata transferlerinin takımı ne hale getirdiğini biliyor adam..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |