![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eger haber dogruysa delgadonun isi dahada zor olacak cünkü ona olan baski dahada cok büyüyecektir önceden taraftarin yarisi delgadoya güveniyordu öylece yirtiyordu ama artik taraftarin 95%delgadodan umudunu kesti ve artik taraftar delgadonun iki güzel calimina bir uzaktan güzel golüne kanmicak sadece takima olan faydasina bakacaktir delgadonun en fazla 1sene sansi kaldigini düsüniyorum bilemedin 6ay oysaki delgado bize coktan asil klasini göstermesi gerekiyordu o potansiyel cünkü onda var..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bomba gibi gel ya patla yada tüpten git. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öyle Umuyoruz. Öyle İstiyoruz !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado nun değerini anlamak istiyorsanız satın bir bakalım alan oluyormu sanmam,ona bu kadar parayı verecek başka takım cıkmaz delgado elde patlayan cinsten bir bomba,,alana ve ondan ümit edene hayırlı olsun...bence Tabata delgadodan daha faydalı bir adam...kaldıki oda bizim ayarımızda bir takımın oyuncusu değil, saygılar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet elimizde patlamaya hazır bir bombamız olacak hayırlısıyla..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | o yalan bu yalan hangisine inanacaz kardeş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado'nun yerine adam koyamadık bu sene ya, adamın ahı tuttu .. çakma tsubasayı koydular yerine noldu o da fos .. alabileceğimiz daha iyi bir adam söleyin o zman, yaşı genç hala iddia ediyorum bize katkısı olacaktır
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |