![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fener girdiği 10 un üzerindeki net pozisyondan birini atsaydı şu anda ertuğrul sağlamdan bahsetmiyor olacaktınız. mustafa denizliyi bende sevmiyorum. hattaa gerçekten denizli geleceğine ertuğrul sağlam kalsaydı daha iyiydi, ama ertuğrul sağlamın oynattığı futboluda unutamam. denizliden bir artısı yoktu. ertuğrul sağlam bursaya başarı getirebilir. ama beşiktaş ona ağır gelidi. beşiktaş ona hala ağır. bekleyelim. bursa 1-2 sene daha bu başarıyı gösterebilecekmi bakalım. Konu ROYAS tarafından (18-05-2010 Saat 07:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
E.Sağlam'ın bizdeyken oynattığı futbolu bende beğenmiyordum, ama gençti daha, sabır gösterilebilirdi, E.Sağlam hatalarından ders alacak biri en azından, Denizli gibi F.Terim gibi biri asla değil!..E.Sağlam keşke başka bir yönetimle gelseydi başımıza, o zaman görebilseydik marifetlerini, yazık ki Demirörenle geldi!.. Hea, bide emin olun Bursa rehavete falan girmez, oyuncularını da kolay kolay bırakmaz, seneyede ligde zirveye oynar, Avrupa'da başarılı olur demek hayalcilik olur ama kaç puan alırlarsa o kadar kardır, sonuçta ilk deneyimleri daha... | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Şimdi soruyorum size yıllarca arsenal in başında bulunan Arsen Wenger hiçmi yenilmedide yıllardır takımın başın da. Yenildi tabiyki hemde yakın zamanda Barcelona 4 - Arsenal 1 buna göre Arsenal yönetimi hemen gönderdimi hayır. Şimdi sakın bana burda kimse Wenger ile Ertuğrul'u mu kıyaslıyon diye sormasın tabiyki hayır ama biz yıllarca Beşiktaş'ta oynayan yani içimizden çıkan birine 2 yıl bile sabır göstermiyoruz onun içindirki bizde Wenger ler hasla olmuyo. Hep kendi içimizden çıkan ları kolayca harcıyoz en büyük üzüntüb budur örnek Rasim Kara bence başarılı idi 1 yıl, Rıza Çalımbay başarılı deyıldi 1 yıl, Ertuğrul başarılı idi 1 yıl 6 hafta tabiyki bunlar benim görüşüm önümüze şapkayı koyup düşünmemiz lazım kendi içimizden olanları kolayca harcamamız lazım diyorum elin yabancısına gosterdiğimiz sabrı onlara göstersek belkide bizimde Wenger'imiz olur saygılar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Rasim Kara ve Ertuğrul başarılı, Rıza başarısızdı. 6 senede 5 hoca değiştirdik 1 şampiyonluk var.Bu 6 senede sadece 1 hoca ile devam etsek en az 1 şampiyonluğumuz olurdu.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | |||
| | |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ertuğrul hoca'yı tebrik ediorm, bir ilki başardı ve bursayı şampiyon yaptı. ama sizinki kör ölür badem gözlü olur hesabı neden o zman BEŞİKTAŞ'ı şampiyon yapamadı, bursadaki imkanlar yokmuydu onda, tamam başında tüpçü gibi bir bela vardı ama kim ne derse desin o baskıyı kaldıramadı çünkü yönetimde, tribünde, basında orda burda vs. futboldan anladığını zanneden ama 1950 lerin futbolunda kalmış tiplere yenik düştü. Büyük takımın hocası olmak farklı bir şey, şampiyon yapmak tabiki önemli ama daha da önemlisi şampiyon kalabilmek bakalım bursayı orada tutabilecek mi yoksa sivas balonu gibi sönecek mi ?? dileğim sürmesi yönünde ama ümitli diilim
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Burada kimse Ertuğrul Hoca beşiktaşta kalsaydı beşiktaş şampiyondu demiyor. Beşiktaşa uzun yıllar hocalık yapması gereken biri olarak görülüyor. İstikrarı olmayan bir takımın başına isterseniz dünyanın en iyi hocasını alın koyun yine bişey yapamaz. Denizli beşiktaşı şampiyon yapsada uzun ömürlü olarak görmüyorum. Denizliyi beğenmiyorum ama hoca değişiminede karşıyım. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ertuğlul Sağlam'ı ayakta alkışlamak lazım, onunla gurur duymak lazım... E.Sağlam tarih yazmıştır, umarım da tarih yazmaya devam edecektir, Avrupa'da başarılar kazanacaktır, gönül isterki bu başarıları bizde yaşasın... Bu saatten sonra E.Sağlam hoca değil, küçük düşünüyor vs. gibi yorumlarda yapılmaz herhal, komik duruma düşmeye gerek yok!.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |