![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ya hangi birini yazayım.. Bize kupa finalinden sonra başkalarının başarıları ile sevindiğimiz için suçlayıp kendilerinin çoook büyüklüğünü ispatlamaya çalışan ezeli rakibimiz dün gece son dakikada Beşiktaşımızın attığı hayali golle şampiyon olduklarını sanarak sahayı bayram yerine çevirirken acaba neye seviniyorlardı.. Ben adaletin bu kadar fazla tecelli ettiği bir gece görmedim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ellerine sağlık...
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alma Beşiktaşın Ahını Çıkar Aheste Demicem ACITA ACITA ...! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşte Allah bu kadar büyük abi gün gelir devran döner. Dün akşam bile son pisliklerini yaptılar onu da beceremediler. Maçı tekrar tekrar izledim Colman'ın oynadığı oyuna anlam veremedim. Kanat koridor oldu bir tane müdahalesi yok takım atağa çıkarken topu rakibe verme, bilerek kart görme , rakibe müdahale etmeme hepsini yaptı ama beceriksizler bu fırsatları değerlendiremedi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | diyecek fazla bisey yok allahin adaleti herzaman yerini bulur
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | keser doner sap doner gun gelir hesap doner demisler herkez hakettigini gordu bu sezon fener beni ilgilendirmez ama ertugrulun 2 sene ust uste kurdugu ayri takimlar sampiyon oldular sabirsizligin sonunun selamet olmadigi ortaya cikmisti demekki sabrin sonu selamet atalarimizin sozlerine adam akilli kulak vermek lazim cok guzel ve dogru bir yazi yazmis kardesimiz ellerine saglik +rep
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |