![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Kim zalim yahu BJK yönetimimi?Bırakın ya Ertuğrul Hoca istifa ediyorumBursa denilen kulüp bugün var yarın olmayacak diyecek koskoca BJK camiası ayaklarına kapanıp yalvaracakmıydı?Kendimizi bu kadar küçültmeyelim beyler ayıp ediyorsunuz ayıp.Bursa denilen kulüp bugün var yarın yok biz BJK olarak halen nasıl bir muamele görüyorsak onlar daha bunun tırnağı ölçüsünde adaletsizliğe uğramadı şunuda unutmayın her sene Ankara Spor vakası yaşanıp her takıma haybeden altı puan verilmez hele ligin bitimine bir hafta kala gibi kritik bir zamana bir daha kimseye denk gelmez,her sene Diyarbakırspor vakası yaşanmaz ve 15.dk da iptal edilen maçın tekrarı oynatılmadan kimseye haybeden üç puan vermezler beyler yapmayın etmeyi NEO kerdeşim kim mazlum kim zalim birbirine karıştırmayın.Bursa da bir Levent Kızıl olması nelere kadir oldu koskoca BJK ile Bursa TFF ve yayıncı kuruluş tarafından aynı kefeye kondu Koskoca BJK ligde en fazla Cuma AKŞAMI MAÇ YAPIP 13 PUAN KAPTIRAN TAKIM OLUP KOSKOCA SEZON iSTANBUL'DA SADECe İnönü'de pazar günü bir tek GS maçı oynayabildi kim mazlum kim zalim NEO kardeş.Acıma acınacak hale düşeriz biz kendimize acıyalım bırakım Bursa yı falanı filanı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
bukadar idelojik yaklasilmaz olaya be kardesim sen ertugrula yapilanlari bilmiyormusun benim baskanim ben takim basindayken gozumun icine baka baka baska antrenorle goruscek as baskanim hakarete varacak laflar edecek ben hala orda duracam ertugrul her serefi olan insanin yapmasi gerekeni yapti bende ertugrul gibi dusundugum icin ertugrula hak veriyorum sen demiroren gibi dusune bilirsin biz sana sus yapma etme diyormuyuz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel yazı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |