![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | bu haberlere hiç inanmıyorum çünkü Volkan Şen i bırakmaz Bursa başkanı adamlar şampiyonlar liginde oynıyacak hiç bir oyuncusunu bırakmaz o yüzden volkan bjk yi istiyor haberleri tamamen yalandır bana göre .. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bursa elindeki kadroyu bozmaz hem volkan direk ŞL de oynayacak ne işi var uefada..
__________________ No one lives forever | ||
| | |
| | #8 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam alenen ben istiyorum dememiş ki eğer teklif gelirse ''profesyoneliz'' oynarım demiş. Başlıklar aldatmasın bizi. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya siz hala bu yönetimden transfermi bekliyorsunuz Allah askina , yusuf, ugur, nobre, tabata, rüstü , fink gibi yildizlarimiz var daha ne gerek var transfere | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | fink gidince çok ararsın abi o bölgede fink gibi dikine oynayan adam. Büyük maçların hepsinde en etkili oyuncumuz finkti. Takım istikrar sağlarsa çok faydalı oyuncu fink e tabata nobre yusuf gibi muamele göstermeyi bırakın biraz insaf ya bütün sene yırtındı bu adam sahada basmadık yer bırakmadı oynadığı maçlarda. Beşiktaş ın şu yetersiz kadrosunda farklı bir şeyler yapmaya çalışan nadir oyunculardandı fink ernstle iyi bir uyum yakalamasaydı bu sene ilk 5 de bile zor tutunurduk. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |