![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçekleri görüp aman ben kötü olmayayım derdine düşmüşler içerisinden cesaretli davranıp göreve talip olan Murat Aksu'ya öncelikle teşekkür ederim. Senelerdir Beşiktaş sahipsiz değildir diye nara atanların hepsini bu zor günlerde gördük. İyi gün dostu olmak kolay kötü günde kötü gidişe dur diyebilmektir Beşiktaş'lılık ama bizim sözde önde gelenlerimiz durumdan memnunlar herhalde ki seslerini çıkarmadılar. Hepsine helal olsun gerçekten ''Ağır Topmuşsunuz'' bir şekilde yeter diyemediniz sürekli beklediniz. Bu süreçten sonra Murat Aksu'nun siyasi kimliğini ön plana çıkarmanın bir anlamı yok. Senelerdir rakiplerimiz neler yaptı kimse siyasi kimliğini sorun etmedi ağzını açmadı.Kalkıpta biz bari kötü günde Beşiktaş'a sahip çıkmış tek isme bunları yapmayalım. Cincona bedavadan stad yapılıyor kimse spora siyaset karıştı demedi , Eziklerin siyaset-mafya ayağını herkez biliyor kimse siyaset karışıyor demiyor. Camianın Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini gösterebilmesi için bu seçim son şansıdır bana göre. Bu seçimde kötü gidişe dur diyebilmek için Murat Aksu etrafında toplanıp güçlü bir kadro ile mevcut yönetimi devirmelidir. Bunun aksi bir sonuç çıkarsa ki çıkmasını gerçekten Beşiktaş'lı olanlar gibi bende istemiyorum camianında satılık olduğuna Demirören ailesinin bu kulubü satın aldığına kesin kanaat getiricem. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bana ne siyasi kimliginden ya sagciymis solcuymus banane, helal olsun bu zor zamanda cikmis besiktasimiza baskan olup sahipsiz olmadigini göstermek istiyor, hani nerdeler o büyük mualefet gene sesleri kesildi, besiktasimiz icin hayirlisi olsun insallah demirören felaketinden kurtaracak bizi sayin murat aksu
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (16-10-2009 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | murat aksu medyayı da arkasına aldı tam gaz gidiyor.son transfer sezonunda takımın nasıl yıpratıldığına bakarsak medyanın inanılmaz gücünü azcık ta olsa anlarız. sadece hükümet destekli diye başkanlık için adı geçen murat aksuyu desteklemek ne kadar doğru? kendisi yeterli mi acaba başkanlık için? fenerin içindeydiler gs nin neredeyse sahibi olacaklar..bizim klube de bulaştılar. buna karşı demiröreni mi destekleyecem? al birini vur öbürüne. inş sağlam bir aday çıkar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bi ayrı düşünen biri benim sanırım bence beşiktaşımızın başına daha tecrübeli daha düzgün bir başkan gelmelidir murat aksu demirörenle çalışmış bi insan değilmiydi kimse bu insanları istemiyordu şimdi başkan adayı oluncamı roller değişti bence murat aksu geleceğine demirören kalsın daha iyi ama inş süleyman sebanın destekliyeceği daha düzgün bi başkan gelir murat aksu bence demirören ile zıtlaşmak için istiyor ama inş ben yanılırım aksu seçilir ve adam gibi takımı yönetir Beşiktaşımız için hayırlısı ne ise o olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Son sözüm de Murat Aksu'nun siyasi kimliğini ağza sakız yapıp bundan güya akıllarınca vatan-millet edebiyatı yapanlara.. Bu ülkede yüzlerce siyasi görüş vardır.. Bu taraftar içinde de yüzlerce siyasi ve hayat görüşü vardır.. Bu insanların kendi seçimidir.. Burda ortak payda Beşiktaş'dır.. Bunu unutmamak lazım.. Daha önce de söylemiştim ve son kez söylüyorum bu ülkenin başbakanı fenerli olduğunu gururla söylüyordur ama taraftarında hiçbir rahatsızlık yoktur.. Son 3 cumhurbaşkanı Beşiktaşlıdır.. Meclis başkanları, genelkurmay başkanları da beşiktaşlı olmuştur, fenerli olmuştur.. Bu kulüpte de farklı insanlar hep olmuştur, olacaktır.. Ben icraat görmek istiyorum, dünya kulübü olmak istiyorum, 13 yılda 2 şampiyonluk görmek istemiyorum, ezeli rakiplerimi 17 maçta 12 mağlubiyet almak istemiyorum, takımımda 3. sınıf yabancılar istemiyorum, günü kurtaran icraatler değil geleceği düşünen kararlar istiyorum.. Bu yazdıklarımdan farklı düşünenler varsa lütfen bir daha düşünsün.. Bu kulüp bir Demirören yönetimi daha kaldırmaz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi ki adaylığını koymuş. Yoksa ümitler bitecekti... Kim olursa olsun ve ne olursa olsun şu anki kişide daha kötü olmaz sanırım. Umarım her şey güzel olur Beşiktaşımız için.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |