![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu adamı buraya getirmek büyük bir başarıdır. Yönetimi tebrik ediyorum. Muhakkak büyük bedeller ödenmiştir ama sonuçta dünya çapında tanınan bir yıldız getirtiyoruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yüce rabbimmm sen ne büüksün aklımı kaybedecemm yaaaa nasıl aldıı bu bizim beceriksizlerr bu adamıı ..hikmetinsen sual olunmaz rabiimm...ricardooo queresmaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeee | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bakın inanmayacaksınız benim 16 yaşında kuzenim var fb lidir. haberi beraber öğrendik bana "abi bana bi tane Q7 forması alırm ısın giyicem" dedi. 10-15 arkadaşım aradı ve hayırlı olsun diyolar hemde bunlar gs ve fb li arkadaşlarım. Bu yönetimin başarısıdır, yönetim doğru işler yaptıkça taraftar zaten dünden hazırdır desteğe. Q7 büyük bir transferdir, BJKmizin miladıdır bu Q7 başarılı olsun artık yıldızlar bize gelmeye çekinmeyeceklerdir. söz vermiştim 2 tane Q7 forması alcam diye şimdi 3 oldu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Ay Lav Yuuu Robinhoooo ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | büyük bir yönetim basarisi bizde forma alarak tesekkürümüzü edecez..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende abimi arayıp Qua haberini verdim.(Kendisi fanatik fenerlidir).''oha yedik ayvayı ya''dedi ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadaslar hemen baskani havaya sokmayin , secim öncesi iki yildiz sözü verdiler daha 1 tane aldilar, ozama bizdende simdilik %50 tesekkür | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bundan önceki hangi yönetim böyle bir yıldız getirdi saçma saçma konuşma
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Sonunda bir yıldız alındı inş başarılı olucaktır bu sefer yönetim becerikli davrandı tebrik etmek lazım bu zmna kadar hiç bir topçunun formasını almadım ama q7 forması alıcam kısmetse ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM inşALLAH.
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |