![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kardeş asabını bozma düzgün konuş BEN KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM BEN BEŞİKTAŞLIYIM işine gelmediği zaman verecek cevap bulamadığın zaman adama DEMİRÖRENCİ etiketi vurma HAKKIN YOK . HADDİNİ BİL . Yeter yav forum yönetimi bu adama daha ne kadar müsade edeceksiniz futbolculara hakaret eder ses etmezsiniz önüne gelene demirörenci diye etiketler ses etmezsiniz pardon ama bu adam akrabanızmı nedir bu koruma . Kusura bakmayın yani bana hakaret edilmesine göz yumamam ben " a " desem en ufacık şey de cezayı basıyorsunuz ama bu arkadaşı ne zaman dır takip ediyorum çıt ses etmiyorsunuz . Konu _Blackseagless_ tarafından (25-10-2009 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Arkadaş seni son kez uyarıyorum bize işimizi öğretme her sıkıştığında yok yönetim mönetim diyorsun sende yazma yok maydanoz marul arkadaşın fikri sana ters geliyorsa adam gibi yorum yap insanları tahrik etme sende. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İşinizi size öğretme gibi bir niyetim katiyen yoktu ne haddime benim .Allah razı olsun sayın modum yine ben suçuyum hakareti yiyen benim ama yine ben suçluyum anladım kusura bakma sen haklısın özür dilerim ağa da sensin paşa sensin bey de sensin tekrar tekrar özür dilerim . Konu _Blackseagless_ tarafından (25-10-2009 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ne adamsın yaw.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oynanan maç çok iyi değildi belki ama artık biraz daha takıma güvenmek,sahiplenmek gerek.. Bizim için üç puan çok önemliydi bu hafta ve zor olanı da öyle ya da böyle başardık.'Kötü futbol oynansın ama galibiyet alınsın' da demiyorum elbette.. ..ama henüz daha yeni toparlanmışken takımımız,üç hafta üst üste galibiyet ile ayrılması inönü'de ve deplasmanda; ileriki günlerde daha da iyi olacağının kanıtıdır.. Nihatın bencilliği mi, Nobrenin yaptığı hatalar mı, Tellonun isteksiz oynaması mı..Evet bunların hepsi oldu.. ..ama ihtiyaçları olan birçok şey gerçekleşti..(Üst üste gelen galibiyetler) Kendilerine olan güvenleri tekrar sağlandı bu sayede.. Daha da iyiye gideceğinden şüphem yok..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim kim olduğumu ne olduğumu Allah biliyor kardeşim , Allahım şahit demirörenci değilim hiç desteklemedim . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |