![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha da satılacaktır ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
Vala kardes 2senedir basvurmadigim ye kalmadi ama yapmiyor kimse,inan bizzat kendim yapacam diyorum ama bunada biraz büyük bir para lazim.halbuki kulüp berlinde veya kölnde bir yer cok rahat acabilir,iddaa ediyorum büyük bir kazanc elde eder bu sayede,almanyave avrupada enaz cincon ve fb liler kadar besiktasli vardir vede takimlarina herzaman sahip cikarlar.ben gerci senede enaz 3 kere geiyorum türkiyeye alabiliyorum bizzat kartalyuvalarindan ama yüzbinlerce besiktas sevdalisi benim kadar sansli olamiyolar.eyyy yönetim bu gurbetci kartallara kulak ver,korsana tesvik etme onlari | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sene avrupa satış sroununun mutlaka çözülmesi lazım hiç olmadı berline veya kölne bir tane mağaza açarsın tüm almanyaya veya avrupaya o noktan daha kolay dağatım yaparsın o noktadan talebe göre kargo yaparsın belki biraz pahalı olur forma fiyatı ama kimsenin bu konuda sıkıntı yapacağını düşünmüyorum bu forma satışını arttırmak içinde şart zaten hemde avrupadaki bjklilerde istediği ürüne sahip olur.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
misal gecen yaz gitmedim dogal olar bisey alamadim, böyle cok bjk li var avrupada. bence iyi bir kaynak kaciriyor besiktasimiz hic yoktan berlinde acsalar bi tane posta yoluyla bizlerde lisansli ürün sahibi olabiliriz. ama iste ölme esegim ölme bakalim ne zaman akilarina gelecegiz
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dediginiz gibi enazindan berlinde olsa berlinde yasiyorum ama kartal yuvasi yok forma diyorsan sadece türk spor magazalarinda vardir ama onlarda 2senenin formalari oliyor yada cok sansin olacak adidas magazalarinda olacak ama forma icinde 70€ istiyorlar bu paraya türkiyede iki forma alirsin..söyle bakiyorumda galatasarayin ve fenerbahcenin berlinde store var niye bizim yok istanbulda nerdeyse 10tane magaza var ve aciyorlarda aciyorlar birtanede buraya acsalarya...
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gurbetci KarTal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Evet gurbetci taraftarlari bu sevgiden mahrum birakmamak lazim. Almanya da Berlin yada Hamburg da magaza acilabilir ve diger sehirlere kargo ile gönderilebilir...
__________________ Gurbetci KarTal | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |