![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Ben böyle bir kalabalık görmedim..Stadın içindeki kartal yuvasına 16.00'da girdim içerisi insan kaynıyordu ve Q7 ile ilgili sayılı tişörtlerin kaldığı, isim yazan formaların acil sipariş edildiği 1000 adet geleceğinden söz ediliyordu ..Bedenime uygun bir Q7 tişörtü alabildim sadece .. Yıldız oyuncuda devamı gelsin siz forma satışına KARIŞMAYIN BİZDEE ... ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quaresma ürünleri kapış kapış gidiyor. Maşallah Bu gidişle Quaresma'nın parası çıkar.
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Parası çıkacak elbette Ben doğudayım. Resmi siteden sipariş verdim Q7 tişörtü 2 tane bir tane de beyaz forma siparişi verdim. Daha da alacağım. Yeterki yıldız oyuncu alınsın. Kim gidip Gordon Schinfield forması satın alır ki? | ||
| | |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kartal yuvası nın neden kendi satış sitesi yok neden hepsiburadaya yonlendiriliyor adam gibi bir site yapıo kendileri satsalar ya neden başkalarına komisyon ödüyoruz
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #5 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha da satılacaktır ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sene avrupa satış sroununun mutlaka çözülmesi lazım hiç olmadı berline veya kölne bir tane mağaza açarsın tüm almanyaya veya avrupaya o noktan daha kolay dağatım yaparsın o noktadan talebe göre kargo yaparsın belki biraz pahalı olur forma fiyatı ama kimsenin bu konuda sıkıntı yapacağını düşünmüyorum bu forma satışını arttırmak içinde şart zaten hemde avrupadaki bjklilerde istediği ürüne sahip olur.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dediginiz gibi enazindan berlinde olsa berlinde yasiyorum ama kartal yuvasi yok forma diyorsan sadece türk spor magazalarinda vardir ama onlarda 2senenin formalari oliyor yada cok sansin olacak adidas magazalarinda olacak ama forma icinde 70€ istiyorlar bu paraya türkiyede iki forma alirsin..söyle bakiyorumda galatasarayin ve fenerbahcenin berlinde store var niye bizim yok istanbulda nerdeyse 10tane magaza var ve aciyorlarda aciyorlar birtanede buraya acsalarya...
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |